1. Lase enne küpsetamist vorstidel toatemperatuuril seista — nii ei lähe need küpsetades lõhki.

2. Pane ahjupannile natuke õli või võid ning pintselda verivorstid kergelt toiduõliga üle, kuna see annab vorstidele ilusa läike, krõbeda kooriku ja kaitseb neid lõhkiminemise eest.

3. Tee kindlaks, kas vorsti valmistamisel on kasutatud naturaalset sea- või lambasoolt (küpseta 20-30 minutit) või nn söödavat kollageenkesta (küpseta 10-15 minutit).

4. Lambasooles verivorstiga läheb reeglina vähem aega kui seasooles vorstiga.

5. Traditsioonilise paksusega ja naturaalses sooles verivorstid pane esmalt 15-20 minutiks 180kraadisesse ahju, seejärel tõsta kuumus kümneks minutiks 200 kraadini.

Loe veel kasulikke nippe verivorstide küpsetamise kohta ja saa teada, millised on sel aastal poelettidel parimad peenikesed verivorstid värskest Naistelehest.