Me ütleme seda alati: selles pole midagi halba, kui naine oma nibud paljastab. Need staarid on siin selleks, et seda tõestada. Ükskõik, kas nad näitavad oma nibusid riietuse all rinnahoidjat kandmata või ei kanna nad isegi nibude kergeks kandmiseks mitte midagi, sõnum on üks: nibud on normaalsed ja selle asemel, et neid stigmatiseerida, oleme nende üle hoopis uhked. Vaata üle 2018. aasta kõige võimsamad nibude paljastamise hetked.

Kourtney Kardashian

Kui tema õemees Kanye West esines oktoobrikuus laupäevaõhtuses meelelahutussaates „Saturday Night Live“, kasutas Kourtnet võimalust, et teha oma rinnahoidjavabast riietusest vannitoas pilti. Sellel on näha, et staar kannab lühikest valget toppi, mis paljastab tema nibud täielikult.

Kendall Jenner

Kendall on tuntud selle poolest, et ta paljastab oma nibud mitmetel punase vaiba üritustel (ainuüksi 2018.aastal mitmel korral!). Üks tema selle aasta meeldejäävamaid komplekte oli Chopard Secret Night üritusel, mis leidis maikuus aset Cannes’i filmifestivali raames. Kendall oli ilma rinnahoidjata ning kandis läbipaistvat võrgust kleiti, mis paljastasid tema nibud kogu nende hiilguses. Modell näitas ka oma Instagrami jälgijatele seda rõivavalikut, märkides foto pealkirjaks naljatades „ups“.

Bella Hadid

Sel aastal paljastas Bella Hadid oma nibud tervelt kaks korda. Esimesel korral tegi ta aprillikuus endast hotellitoas pilti, kandes läbipaistvat bralette’i, mis näitas tema nibusid ja paljastas täielikult rindade alumise osa. Teisel korral oli aga tegemist Victoria’s Secreti moeetenduse järelpeoga novembris (artikli avafoto), kus ta kandis läbipaistvat ja ülimalt ekstreemse V-kaelusega sädelevat kleiti.

Lourdes Leon

Madonna tütar paljastas oma nibud novembris, organisatsiooni Vogue Fashion Fund 15ndal aastapäeval. Ta kandis lihtsat valget kleiti (mõnes mõttes meenutas see Madonna 1984.aasta MTV muusikaauhindade komplekti) koos läbipaistva bodiga. Kleit näitas noore naise nibusid, samal ajal kui lühike lõige paljastas isegi tema jalakarvad. Kaks ilustandardit said vaid ühe komplektiga murtud.

Emily Ratajkowski

Ratajkowski paljastas oma nibud Instagramis aprillikuus, kui ta postitas iseendast foto, kandes läbipaistvat mantlit. Ta kandis vaid pruunikat läbipaistvat vihmamantlit ja ei midagi muud. Foto peakirjaks oli „sneak peek“ ja veepiiskade emotikon.

Sarah Hyland

Näitleja Sarah Hyland jäi kõmufotograafide kaamerasilma ette oktoobrikuus, kui ta kandis ilma rinnahoidjata rõivakomplekti tervelt kahel korra. Esimesel korral ei pannud ta rinnahoidjat alla kollasele kleidile ning järgmisel korral nägi teda rohekas kõrge kaelusega pluusis.

Iskra Lawrence

Lawrence adresseeris juulikuus Instagramis otseselt stigmat, mis saadab naiste nibusid, kui ta postitas endast Miamis pildistatud foto. Ta poseeris sellel märjas valges t-särgis, millest paistsid tema nibud selgelt läbi. Pealkirjas märkis ta: „Meil kõigil on nibud, seega ärme tee sellest liiga suurt numbrit.“

Rihanna

Kui asi puudutab punasel vaibal nibude näitamist, siis on Rihanna üks selle trendi algajatatest. Lauljanna näitas aprillis Coachella muusikafestivalil kõigile, kuidas seda trendi kandma peaks. Ilubrändi Fenty Beauty looja kandis helepruuni komplekti ilma rinnahoidjata, mis paljastas osaliselt tema nibud.

Noah Cyrus

Cyrusel oli sel aastal mitu paljaste nibude hetke. Esimene leidis Instagramis aset septembris, kui ta poseeris näomaski ja ilma rinnahoidjata. Järgmisena paljastas ta nibud punase vaiba üritusel novembris, kui lansseeriti Cardi B Fashion Nova kollektsioon. Naine kandis seal peaaegu läbipaistvat komplekti.

Jennifer Lopez

Lopez näitas märtsikuus fännidele oma nibusid, kui postitas Instagrami endast trennieelse foto. Naine poseeris trenniriietes ning valge poolõhuke spordirinnahoidja tõmbas tähelepanu tema nibudele.

Heidi Klum

Naine näitas vaid osakest oma nibust selle aasta maikuus, kui ta postitas Instagrami hommikumantlis meigivaba foto. Sellel on näha tema dekolteed ja kergelt külje pealt ka nibu. Endine Victoria’s Secreti modell siiski avaldas 2017.aastal ka raamatu, mis oli kollektsioon tema alastifotodest, seega üks pilt, kus on natuke tema nibu näha, ei ole Heidi jaoks midagi.

Jesy Nelson

Novembrikuus näitas tüdrukutebändi Little Mix üks liikmetest 90ndatest inspireeritud välimusega oma nibusid, kandes heledaid kõrge pihaga teksaseid ja õrnalt läbipaistvat valget pluusi.

Kaley Cuoco

Pärast seda, kui näitlejanna Kaley Cuocot kritiseeriti seetõttu, et ta juulikuus ilma rinnahoidjata trenni tegi, otsustas ta kriitikutele vastulöögi anda. Naine kandis fotol nibusid paljastavat spordirinnahoidjat ning tal oli samal ajal käsi lahases. Seega märkis ta pildi allkirjas: „Muide oma õla tõttu ei saa ma kõiki spordirinnahoidjaid üle pea selga panna. Mitte, et see kellegi teise asi oleks.“

Allikas: Stylecaster