Kaksikud

Sellel aastal panevad Kaksikud suurt rõhku kodu, pere ja tööga seonduvale. Rohkem võib olla töid ja kohustusi ning võid tunnetada igasuguseid piiranguid. Vajadus on oma egoga tööd teha ning liigne optimism võib liialdusteni viia, mis omakorda pingelisi kohustusi, stressi või isegi depressiooni tekitavad. Vahel võid olla ka liialt unistav. Samas on sul suurepärased ja originaalsed ideed, mida võiksid ära kasutada. Sõpradega võib ootamatusi ette tulla. Soositud on liikumine, auto ja elektroonika ostmine. Samas pead õppima oma elu paremini organiseerima ja planeerima. Soositud on ka grupilised tegevused ning tuleviku visioonide ja eesmärkide püstitamine.

Raha

Raha on sulle emotsionaalselt tähtis ning sinu rahaline seis võib olla üsna kõikuv. Suuremaid muudatusi, illusioone või segadusi võib olla seoses ühisvaraga, partneri rahaga, maksuametiga, kindlustustega või pärandustega. Dokumendid ja rahaasjad tasuks korras hoida.

Töö ja karjäär

Karjääris võib ette tulla segadusi ja põhjalikemaid muudatusi, eriti selles, mis ülemusi, partnereid ja autoriteete puudutab. Töö ja kodu vahel on vaja leida tasakaal, vastasel juhul tekitab see nii sinus endas, sinu partneris kui ka tööl üleüldiselt väga suuri pingeid. Eriti ohtlikud on igasugused tööga seotud liialdused. Soovitav on mõelda eelkõige oma pere ja kodu vajadustele ning alles siis võtta vastu töö ja karjääriga seonduvad tegevused. Kõige parem oleks, kui saaksid ennast teostada just kodustes tegevustes, isegi siis kui töö tundub sulle palju mugavam ja tuttavam. Igapäevatöö korralduses võib muudatusi esineda, välistatud pole ka õnnetused või surmalähedased kogemused. Ära ohverda ennast tööle, mõtle ka kodule ja perele.

Suhted ja partnerid

Partneritega seoses võid tunnetada kohustusi, mis tekitavad sinus tugevad pingeid. Võid isegi enesehaletsusele kalduda, kuid tegelikult peaksid hoopis ennast distsiplineerima, organiseerima ning laskma saatusel ja intuitsioonil ennast juhtida. Välistatud pole ka partnerluse laiendus ning pikaaegse partneri leidmine või olemas oleva partnerluse seadustamine (abielu). Samas võib juhtuda, et pikaaegne partnelus laguneb, kuid sa ei tohiks meelt heita — ju ta ei olnud sinu jaoks õige!

Kodu ja pere

Kodu ja perega seoses võib tulla ette laienemist, võimalik, et saad sellel aastal abi remondi tegemisel või oma kodu ostmisel, kuid soovitatav on liialdusi vältida. Ära loo liigseid illusioone, sest nendesse kinni jäämine võib sulle halvasti mõjuda. Pigem keskendu enda saavutustele ning ära võta kodu ja partnerlusega seotud kohustusi kui piiranguid, vaid pigem kui arenguvõimalusi.

Tervis

Sellel aastal võib ette tulla operatsioone, soovituslik on teha põhjalikemaid muudatusi oma igapäevaharjumustes. Kindlasti kontrolli hambad üle ning hoolitse nende eest rohkem kui tavaliselt. Tervise osas võid abi saada alternatiivsetest meetoditest ning kindlasti toetavad sind ka pere ja kodu.

Sinu aasta algab üsna positiivselt ja meeldivalt, kuid tõenäoliselt vajavad nii mõnedki sinu eluvaldkonnad ja kaasaarvatud sina ise põhjalikke muudatusi. Igasugused ootamatud üllatused ei ole välistatud ning sinu soov vabaduse järele võib olla erakordselt suur. Kõikidest raskustest aitab sul üle saada sinu erakordselt hea intuitsioon ning vooluga kaasa minek. Samuti võid abi saada naabritelt ja sugulastelt. Sellel aastal on väga oluline just lähiümbruskond ja seal ringi liikumine ning suhtlemine. Tähtsalt kohal on naabrid, sugulased, õed-vennad. Pikematel reisidel võib ette tulla segaseid olukordi, pigem sobiksid sulle pikemad merereisid.

Raha

Rahaasjades võid sel aastal samuti põhjalikke muudatusi läbi teha. Võib esineda ebastabiilset sissetulekut, täielikku sissetulekute muutumist, kuid vajadusel on ka abi õigel hetkel olemas. Võid omada pettekujutelmy oma sissetulekute ja väljaminekute osas. Parem oleks sellel aastal oma kulutused põhjalikumalt läbi mõelda, sest seis võib mingil hetkel üsna pingeliseks muutuda.

Töö ja karjäär

Tõenäoliselt tuleb üsna töine aasta ning tööd ja kohustused võivad mingil hetkel üle pea kasvada. Hea oleks endale ka väiksed puhkemomente lubada. Võimalik, et sinu tööalane partnerlus muutub täielikult või tuleb ette manipuleerimist, võimuvõitlust ja salatsemist. Välistatud pole, et alustad hoopis enda ettevõtte loomist või soovid vabaneda oma praegusest ülemusest. Ootamatused seoses karjäärja ja tööga võivad sind üsna korralikult kõigutada. Otsi abi oma lähiümbruskonnast: naabritelt, sugulastelt, vendadelt-õdedelt ning usalda eelkõige oma sisetunnet. Kui oled ise ülemus või ettevõtja, siis vaata kriitilise pilguga üle oma äripartnerid.

Suhted ja partnerlus

Isiklike partneritega võib ette tulla mitmeid vastasseise, manipuleerimist ja salatsemist. See on märk sellest, et need suhted vajavad täielikku ümbersündi. Teil võib olla mitmeid avalikke vaenlasi, kes kahtlemata on sellel aastal teie jaoks pigem ohtlikud. Igasugused ootamatused pole välistatud ning võimalik, et soovite ise teatud ebameeldivatest suhetest vabaneda. Keskenduge muutustele ning kasutage ära oma erakordselt head sisemist tunnetust.

Kodu ja pere

Kodu ja perega soovite meeldivaid harmoonilisi suhteid omada ning kõige parem aeg neid suhteid nautida või kodu kaunistada on juulikuus. Mõningad ootamatused võivad endast märku anda, kuid midagi kardinaalset juhtuda ei tohiks. Hea oleks mõelda elektrisüsteemi uuendamisele ning vaadake üle ka oma kodu turvasüsteemid.

Tervis

Sel aastal oleks mõistlik oma tervise eest põhjalikumalt hoolitseda ning hea oleks muudatusi sisse viia. Võimalik, et teid hakkavad kimbutama kroonilised haigused, põlvevalud, probleemid hammastega. Vältida tasuks igasuguseid liialdusi igapäevaste tööde ja kohustustega, sest need võivad teie keha koormata ning sel juhul olete sunnitud oma tervise eest juba palju tõsisemal määral hoolitsema. Pigem ennetage haigusi ning distsiplineerige ennast!