2017. aasta toob kaasa muudatusi sinu tundeelus, uuendusi sõpruskonnas ning kohustusi partnerluses. Sul on võimalus läbi viia suuri muudatusi oma ühisvaraga või kinnisvaraga. Kui tunned, et asjad ei suju nii, nagu sina seda soovid, siis otsi abi ja hakka oma segadust lahendama.

Soodustatud on hobidega tegelmine, puhkamine ja meelelahutus. Proovi ellu kergemalt suhtuda ning võta vastu puhkamise võimalused. Pinged partnerluses ja tööalaselt on vaid kogemused, mis hiljem tulevad sulle kasuks. Sõpruskonna uuenemine viib sind kokku uute eriliste inimestega, kes võivad su suhtumist ellu muuta. Sinu vastu võib ka maksuamet huvi tunda, seega hoia dokumendid korras.

Hea aeg on tegeleda oma alateadvuse avastamisega, vaimsete praktikatega või enesearenguga. Igasugused muutused sinu elus on edasiviivad jõud. Alternatiivsed suunad võivad sind samuti palju aidata ning likvideerivad sinu sisemise segaduse. Teine poolaasta on hea reisimiseks ja kirjatööks, õppimiseks.

Suhted
Sellel aastal pead õppima partnerluses olemist. Sinu teele võivad tulla nii takistusi kui ka kohustusi seoses partneritega. Olemas oleva partneriga ei pruugi olla lihtne, kui oled abielus, siis lahutada ei ole soovitatav, sest hilisem vara jagamine võib aega võtta pikki aastaid ning see ei tule kergelt. Pigem leia, mida võiksid oma suhtest õppida ja muuda oma suhtumist seal, kus võimalik. Need, kellel pole veel partnerit võivad jällegi leida pikaaegse partneri. Partnerid alati peegeldavad sulle sind ennast, mõtle selle üle enne kui hakkad teda süüdistama.

Kodu ja pere
Aasta esimeses pooles võivad kodu ja perega seonduvad sündmused olla üsna juhuslikud ja ei ole sinu kontrolli all, võimalik et saad kõik vanad teemad ära lõpetada, et siis vastu minna uutele kogemustele. Hea aasta pere lisa saamiseks või planeerimiseks. Üldiselt on lastega hea aeg koos olla ja nendega aega veeta, see teeb sind rõõmsaks ja aitab muresid unustada.

Tervis
Suurt tähelepanu tuleb pöörata oma psüühilisele tervisele, võimalik et oled tavapärasest närvilisem ja vajad seetõttu oma päevaplaani muutmist. Oma tervise ja keha väärtustamine on väga oluline ning ennast ei tohiks liialt koormata. Operatsioonile mineku võimalus.

Töö ja karjäär
Tööalaselt võib valitseda sinu peas endiselt segadus, palju sündmusi juhtub just aasta esimeses pooles enne sünnipäeva. Vaja on leida tasakaal töö ja kodu vahel. Karjääri osas ei saa sa ise väga palju ära teha, saatus otsustab. Saad vaid oma suhtumist muuta ja leppida sellega, kuhu sind juhatatakse. Paremad võimalused tulevad aasta lõpus.

Raha
Rahalised kulutused võivad olla suuremad juuni esimeses pooles, siis ole ettevaatlik. Üldiselt on rahaline seis kõikuv, samas annab see võimaluse igasugusteks lisa teenimis võimalusteks läbi hooajaliste tööde.