JÄÄR — riidepoe kinkekaart. Ta eelistaks pigem kontserdipileteid või sinuga koos kinno või spaasse minekut ehk mõnda kogemust, mida saate ühiselt nautida.

SÕNN — poes kokku kombineeritud kinkekorv seepide ja svammidega. Ta eelistaks pigem korvikest, kuhu sina ise talle vajalikud asjad oled kokku pannud.

KAKSIKUD — seksikas pesu, mis teeb sulle rohkem rõõmu kui talle. Ta eelistaks pigem midagi sooja ja mugavat, mida ta külmade talveilmadega kanda saaks.

VÄHK — treeningvarustus, mis temas hoopis ebakindlust tekitab. Ta eelistaks pigem ilutooteid.

LÕVI — sularaha. Ta eelistaks pigem, et viid ta välja õhtust sööma ja kulutad seda raha sellele.

NEITSI — suvaline kruus koos kohviubadega, kuigi ta kohvi ei joo. Ta eelistaks pigem pudelit veini koos kruusiga, kus on peal pilt teist kahest.

KAALUD — hooajaline asi, mida ta ei saa kasutada, sest jõulud saavad kohe läbi. Ta eelistaks pigem pidžaamat, mida ta saaks terve aasta kanda ja mis ehk sobitub sinu omaga hästi kokku.

SKORPION — eneseabiraamat. Ta eelistaks pigem autogrammiga raamatut mõnelt ta lemmikult autorilt (neid müüakse näiteks Rahva Raamatu kauplustes)

AMBUR — lõhnaküünal. Ta eelistaks pigem head parfüümi või meigikomplekti.

KALJUKITS — kimp lilli, mis närtsivad nädala pärast ära. Ta eelistaks pigem Harry Potteri või mõne muu tema lemmikfilmiga seotud vidinaid.

VEEVALAJA — suvaline kaart, kus pole isegi personaliseeritud sõnumit sisse kirjutatud. Ta eelistaks pigem luuletusi täis raamatut või midagi armsat, mis sa ise tema jaoks kirja oled pannud.

KALAD — ehteid, mida leiab igast poest. Ta eelistaks pigem kaelaehet, millele on graveeritud ilus sõnum.

Allikas: Thought Catalog