KAKSIKUD

Sinu jaoks toob 2020. aasta palju erinevaid võimalusi, mida oled juba kaua oodanud. Sa oskad neid nüüd ka piisavalt hinnata ja kuigi alguses võivad muutused tunduda väga intensiivsed, lood sa õigeid tutvusi ja teed asju viisil, mis võimaldavad sul nendega lihtsamalt hakkama saada.

SÕNN

Kuigi 2020. aasta võib sind esialgu pigem hirmutada, siis tegelikult kasvad selle jooksul vapustavalt palju. Asjad hakkavad nüüd drastiliselt muutuma ja sina muutud selle tagajärjel õnnelikumaks.

NEITSI

2019. aasta on sinu jaoks olnud üsna raske ja mida lähemale 2020 tuleb, seda rohkem põnevil sa oled. Sa oled lõpuks ometi valmis muudatusteks, mis aitavad sul tõeliselt särada. Tulevik ei ole enam nii hall nagu minevik ja see mõte peaks su südamele rahu tagama.

SKORPION

2020. aasta saabudes mõtled palju asjadele, millele sa muidu ei mõtle ja tea, et muutused, mis sind ees ootavad, ei ole tegelikult üldse halvad. Pööra tähelepanu erinevatele sind ümbritsevatele võimalustele ja naudi positiivseid energiaid.

AMBUR

Sind muutused ei hirmuta ja see ei muutu ka lähiajal. Sa saad probleemidega kergesti hakkama ja liigud edasi nii nagu sina seda soovid. Sul on küll kõik kontrolli all ja muretsemiseks pole põhjust.

KALAD

2020. aasta viib sind pisut ajas tagasi, aga mitte halval viisil. Tempo hakkab nüüd aeglustuma, et saaksid leida üles endas peituva loomingulisuse ja kire. Jah, see võib esialgu segadust tekitada, aga muutused, mis sellega kaasnevad, on uskumatult positiivsed.

Allikas: Awareness Act