Bluetooth kõlarid ja kõrvaklapid

Mobiilirakendused nagu näiteks Spotify, on lemmik muusika kuulamise teinud lihtsamaks kui kunagi varem. Kaasaegsete kuulamisharjumustega ja väga menukaks saanud podcast’idega käivad käsikäes ka elektroonika areng. Kaasaskantava kõlariga saab oma muusika mugavalt koosviibimistele kaasa võtta ja seda teistega jagada. Juhtmevabad kõrvaklapid lahendavad ära juhtmetega pusimise talveriietuse mitme kihi vahel. Samuti on nendega oluliselt mugavam trenni teha.

Lõhnaküünlad

Kui kingi ostmine jääb viimasele minutile, siis on kindlasti abiks lõhnaküünlad. Erineva aroomiga küünlaid leidub alustades kodumaisetetest männi ja kummeli lõhnadest jõudes välja eksootiliste sandlipuu ja tonka oa aroomideni. Kuna lõhnaküünlad on üks suurimaid nišiturge maailmas, siis on valik suur ka kõige nõudlikuma ja luksuslikuma maitsemeelega kingisaajale.

Raamatud

Raamat on põlvest põlve olnud ühe suurepärase kingikoti lahutamatu osa. Jõulud on raamatukoide üks põnevaim aeg aastas, sest just siis on kirjastustel kombeks välja lasta suur hulk uusi põnevaid teoseid ja vanade lemmikute uuendatud köiteid.

Tee, kakao või kohvioad

Kui väljas pakane poeb naha alla, siis meeldib kõigile koduseinte vahel midagi sooja juua. Ideaalne valik kingikoti sisustamiseks on eriline pakk teed, kohviube või maiasmokkadele hoopis kakaod. Tee ja kohvi säilivad hästi hoiustatuna aastaid ja nende joomine on sageli hommikuse rutiini või õhtuse lõõgastuse oodatuim osa. Tass mõnusat kakaod on just see jook, millega pugeda mõnusalt teki alla ja vaadata toredat jõulufilmi.

Pehme pleed

Kellele ei meeldiks päeva lõpus ühe sooja pleedi sisse pugeda ja oma lemmik raamatut või telesarja nautida. Pleede tehakse väga paljudest materjalidest. Hingavad polüesterkiud, lina, vill ja puuvill ning nende erinevad kombinatsioonid. Kõigil neil on ühiseks omaduseks pikaajaline vastupidavus. Seega on pleed kingitus, mis teenib selle saajat veel aastaid.

Hõõgvein

Lisaks kakaole on hõõgveinil talveajal oma koht. Muidugi ei tähenda jõululaupäeval glögi kinkimine, et talvine jook peaks jääma kappi järgmist aastat ootama. Vastupidi, üks kvaliteetne pudel hõõgveini hoiab sooja sees ka uuel aastal ning isegi suusareisidel.

Käsitöömaiustused

Jõulude ajal lubab ka kõige paadunum dieedi pidaja endale üht teist head ja paremat. Käsitöömaiuste eeliseks on nende väiksem tootmismaht, mis lubab kasutada eripäraseid valmistamisviise ja koostisosi, mis teevad igast suutäiest meeldejääva kogemuse.

Sokid

Olgugi, et sokke peetakse tobedaks jõulukingiks, siis on üks soe paar vägagi praktiline viis, kuidas lähedasi meeles pidada. Õnneks leiab tänapäeval tänu erinevatele värvi, mustri ja materjali kombinatsioonile sobiva paari igale maitsele.