Söö, kus tahad
Mõtle, kui mõnus! Kui tahad, võid haarata külmikust koogi või jäätise ja süüa seda voodis. Seejuures ei pea sa koguste pärast süümepiinasid tundma — söö, palju tahad.

Raha jääb ülegi
Õudne raharaiskamine kinkide näol jääb ära! Puhas võit! Selle rahaga võid minna jaanuaris allahindlustele.

Ei mingit stressi!
Olgem ausad, kingituste ostmine võib tekitada parajat peavalu. Tahad ju ometi, et kingisaaja saaks kõige ägedama asja, mille peale annab tulla. Nüüd ei pea sa sa selle pärast muretsema. Veel parem — tee endale üks kingitus!

Vähem sugulasi
Sulle ei pruugi kõik enda või kallima sugulased meeldida. Ka peokorraldaja ametist oled nüüd prii ja ei pea tervet järgmist päeva nõudepesu ja kodu koristamise alla panema. Nüüd saad mõttetu ajakulu asemel lugeda kodus raamatut või oma lemmikfilmi kaks korda järjest vaadata ja seejuures ei pea sa muretsema, et pühade ajal sinu kodust järjekordne koroonakolle saab!

Telekas on sinu päralt
Tühja pilguga televiisori vaatamine käib jõulude juurde. See on hetk iseendale. Selleks pole vaja muud, kui pead varuma hulga toitu, teki-padja ja potsama teleri ette. Vahet pole, mis sealt tuleb! Kui tahad, vaatad kõik nutukad ära. Sa ei pea kuulama elukaaslase palvet tsekata Kõrgõzstani dokumentaali külaelu nukrusest.