Sest mis mõtet on anda lubadusi, mida sa nagunii ei täida? Üllata ennast ja tuleta meelde, mida sina endale lubasid. Kui need olid sinu jaoks olulised asjad, peaks need sulle peale väikest mõttepausi ikkagi meelde tulema. Võid positiivselt rõõmustades avastada, et oled nii mõnegi lubaduse juba kogemata täitnud, ehkki see oli sul ligi aasta aega meelest läinud.

Kui sulle aga tuleb meelde mõni oluline lubadus, mida sa pole veel täitnud, aga tahaksid, siis miks mitte see nüüd ette võtta? Aasta lõpuni on veel natuke üle kuu aja aega. Seda on täiesti piisavalt.

Kui see eesmärk tundub ületamatuna, proovi iseendaga teha kompromiss. Sea endale natuke väiksem eesmärk, mida saavutades tunneksid rõõmu. See on parem, kui mitte midagi.

Kui mõni sinu lubadustest tundub sulle natuke laialivalgununa, siis muuda see konkreetseks. Mõtle välja, mida sa täpselt tahad, kuidas sa seda saavutada saaksid ja pane plaan paika.

Väga oluline on ka see, et kui sa jääd endale kindlaks, et sa tõesti tahad enne selle aasta lõppu veel midagi suurt saavutada, et sa alustaksid täna. Kui sa veel ühe päeva oma unistust edasi lükkad, ei olegi ju midagi imestada selle üle, et midagi su elus ei ole muutunud. Kui sa midagi tõeliselt tahad, pead olema valmis selle nimel ma vaeva nägema.

Allikas: NotJessFashion