Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul on jaeketi kaupluste müügitulemuste järgi jõulukingituste ostmine täies hoos. Ta lisas, et lastele kingituste tegemisel eelistatakse bränditud kvaliteetseid mänguasju nagu näiteks LEGO-sid. “Et mänguasjad on sageli kallid, on jõulueelsed soodushinnad mänguasjadele alati oodatud,” ütles Lilleoja.

Rimi müügitulemuste järgi on sel aastal kõige populaarsemad kingitused tüdrukutele Ever After High nukud, My Little Pony tegelased ja Barbie’d. Poistele valitakse aga kõige sagedamini NERF mängurelvi, erinevaid LEGO-sid ning raadio teel juhitavaid autosid. Võrreldes eelnevate aastatega on langenud huvi erinevate action-filmide tegelaskujude, nagu Ämblikmees või Superman, vastu. Menukad on ka eelmisel aastal paljudesse kingikottidesse jõudnud Furbyde uued interaktiivsed mänguloomad. Uueks populaarseks kingituseks väiksematele lastele on aga pehmed rääkivad loomad (Storytellers), kes jutustavad lastele terve muinasjutu. Lisaks uutele kingihittidele on alati menukad Barbie’d ja LEGO-d.

Lilleoja sõnas, et kui jõuluvana kingikotti jõuavad suuremad ja kallimad kingitused, siis päkapikusussi jaoks ostetakse palju ka väiksemaid mänguasju nagu Lego minitegelaskujud ja mullitajad ning maiustused.

2015.aasta populaarsemad mänguasjad kingikotti:

Furbyd

Ever After High nukud

My Little Pony ponitüdrukud

NERFi mängurelvad

Hot Wheels autod

LEGO-d

Storytellers rääkivad loomad