Uus aasta lubab Koerale ka kauaigatsetud vastastikust armastust. Ning pole vaja midagi ligimeelitamiseks välja mõelda, sest tunded on siirad. Võistlejad on kadedad, ent juba on hilja. Pulmakellad hakkavad peagi kostma ning 2019.a. lõpul on oodata juba pisiperet.

Nüüd läheb tõepoolest palju raha vaja. Koertele soovitatakse sõlmida lepinguid ja käia lähetustes. Kui on vaja kapitalimahutusi teha, tuleb juristidega konsulteerida. Raha kulutada on muidugi mõnus, ent sellega peaks ettevaatlik olema. Parem oleks osa rahast kõrvale panna, et suvel mere äärde sõita. Ja ei tohi unustada ka loteriipileteid ostmast!

Tuli

1946.a. ja 2006.a.

Ees on ootamas lõbustuste aeg. Tule aastal sündinud Koerale see meeldib ning see ei sega teda põrmugi korralikult töötamast. Samas peaks veidi tuure maha võtma ja otsima tasuvamat tööd, kus saab ka karjääri teha ning korralikku palka teenida. Looduse poolt andekas Koer saab igasuguse tegevussfääriga hakkama ning suudab igasse loomingulisse projekti oma ideid panustada.

Armastuses peab Koer ilmutama mitte üksnes võimet panna inimesi endasse armuma, vaid ka oma rikast kogemuste pagasit. Loomulikult pole igal sammul vaja jutustada oma arvukatest romaanidest, ent minevikus tehtudvigu on küll võimalik parandada.

Tuleb olla tähelepanelik, et mitte sel õigel lasta mööda minna.

Perekonda omaval Koeral on olemas kõik –tülid, leppimised, kirg ja kahtlused. Kui aga abikaasaga avameelsem olla, siis on kõik tõkked ületatavad.

Tule märgis sündinud Koerale soovitatakse olla heldem. Pole vaja igat senti lugeda. Samas on vaja teada mõõtu ostudeks ja meelelahutusteks. Varakult tuleb ka välja mõelda, kuhu oleks kasulikum raha paigutada.

Vesi

1922.a. ja 1982.a.

Vee märgis sündinud Koer peaks rohkem oma sisetunnet usaldama. Ei tohi alla kirjutada dokumentidele, kui pole eelnevalt juristidega konsulteeritud. Koerale ennustatakse ka suurt autoriteeti isegi nende seas, kes juba ammu on jõudnud karjääriredeli ülemistele pulkadele. Tuleb aktiivselt suhelda ja oma loomingulisi andeid ilmutada. Need kuluvad marjaks ära kõikidel tegevusaladel.

Armastus on täidetud emotsioonide ja kirega. Pole ka imeks panna, on ju ümberringi nii palju austajaid. Võimalik, et Koer armub ja otsustab kohe abielluda.

Pere omavatele Koertele soovitatakse kiiremas korras asuda elamist laiendama. Kui on kõrvale pandud raha lausa uue korteri ostuks, siis tuleb see ka ära osta. Suhted abikaasaga muutuvad sellest ainult paremaks.

Materiaalselt on Koera heaolu kindlustatud. Raha tuleb, ent selle eest peab ka lausa viie inimese eest rabama. Vaimne töö kujuneb uuel aastal eriti perspektiivikaks ja tulutoovaks. Üksnes kulutama peab raha mõistlikult.

Puu

1934.a. ja 1994.a.

Puu aastal sündinud Koer unistab „kuldvõtmekesest“, millega saaks avada kõik uksed edule. Ent reaalses elus on soovitav rohkem vaeva näha ning omandada rikkalikud ametialased kogemused. Koer on väga enesekindel, seetõttu ta konkurente ei pelga.

Oma geniaalsed ideed tuleb enese teada jätta. Ainult loomingulised šedöövrid võivad nähtaval olla. Siis on suvel võimalik karjääriredelil kõrgele tõusta.

Isiklikus elus sõltub kõik üksnes Koerast endast. Õigemini tema intuitsioonist ja romantilisest laadist. Oodata on armastust esimesest silmapilgust. Ning see tähtis hetk juhtub rongis. Tundmatute inimeste komplimentidele peaks vähem reageerima, need ei pruugi siirad olla.

Pere loonud Koeral läheb kõik plaani järgi. Lapse sünd ja kolimine oma majja. Üldse täituvad kõik tema soovid.

Rahaline seis pole just ideaalne, ent siiski stabiilne. Raha tuleb sisse regulaarselt, ent samas kaob ostude peale. Selline asjade käik on üpris normaalne. Ainult enda välimusega peab midagi ette võtma, on ju Koer nüüd tähtis ülemus.

Maa

1958.a. ja 2018.a.

Maa märgis sündinud Koer saab uuel aastal väärika töökoha, palk on keskmisest suurem ning tulevikuperspektiivid ülihead. Võimalik on kohtumine inimesega, kes aitab tal oma ettevõtet rajada.
Sea aastal on võimalik alustada ka täiesti uue tegevusalaga, kus saab oma looduse poolt antud andeid demonstreerida.

Armastuses on oodata kaunist aega, ent kõik ettetulevad keerulised olukorrad peab ise lahendama. Pole vaja mängida tunnetega, isegi siis, kui tahaks kellelegi kätte maksta ja tema elu ära rikkuda. Tegelikult peaks iseendasse vaatama ja muutuma oma partneri suhtes mõistlikumaks.

Ka pere loonud Koer peaks abikaasaga suheldes väheke oma taktikat muutma. Siis lähevad kõik soovid täide.

Kui Koer avab oma ettevõtte, paraneb ta materiaalne seis tunduvalt. Pangalt on võimalik laenu saada, hiljem aga ei valmista tagasi maksmine mingeid raskusi. Oma eelarve tuleb varakult paika panna ning osa vahendeid peab hädapärasteks vajadusteks kõrvale panema.

Metall

1970.a.

Metalli märgis sündinud Koera ootab ees hea aeg. Kõik laabub töös, armastuses ja ka rahamuresid pole ette näha. Eriti hästi läheb loomingulistel projektidel. Kuigi nende peale tuleb korralikult kulutada, õnnestub ikkagi kõik. Pakutakse ka tulutoovaid lepinguid.

Uuel aastal ei tohi Koer vahele jätta ühtegi massiüritust. Just seal võib kohata oma elu armastust, kellega koos elatakse kaua ja õnnelikult.

Peret omava Koera ellu oodatakse lapse sündi. See on unustamatu sündmus kogu eluks. Toimetusi loomulikult lisandub, ent need ei varjuta suurt õnne.

Raha peaks Koeral jätkuma. Samas peab pidevalt kokku hoidma. Seda enam, kui on plaanis suuremad ostud pere ja kodu jaoks. Lisatööd saab teha ka kodus internetis.

Isiklik ettevõte tõotab samuti suurt tulu tuua.

Allikas: Astroscope.ru