Horoskoop soovitab siiski tähelepanelik olla, et konkurendid jalga taha ei paneks. Peaks kõikidega soojad suhted sõlmima, et leida usaldusväärseid partnereid ning tõusta karjääriredelil. Isiklik ettevõte avab hulgaliselt perspektiive ning annab kindlustunde homse päeva ees.

Võluvad ja hästi kasvatatud Hobused võivad armastuses saada just selle, mille poole on kaua püüelnud. Hobusega abielluda soovijaid on palju. Samas tuleb olla ettevaatlik, et mitte abielluda teeskleva ja salakavala inimesega.

Raha olemasolu pärast pole vaja väga muretseda. Parem on kohe otsustada, mille peale kulutada tahaks. Sisetunne ütleb, kuhu raha paigutada, et aasta lõpuni muretult elada.

On oodata mitte üksnes soodsaid lepinguid, vaid ka kutseid minna tööle välisriikidesse.

Uuel aastal peaks Hobune olema helde, kui raha küllaldaselt koguneb. Peab mõtlema nendele, kes tõeliselt rahalist abi vajavad.

Vältima peab riskantseid avantüüre. Ning ka väga suure ringiga tuleb kasiinodest mööda minna.

Vesi

1942.a. ja 2002.a.

Vee märgis sündinud Hobune stardib juba uue aasta alguses kõiki oma unistusi teostama. Samas peaks ta oma indu veidi taltsutama, jooksu aeglustama ning ettenägelikum olema. Muidu võib isegi tasasel maal komistada. Sea aastal ei tohiks Hobune unustada ka puhkust ning uute inimestega tutvumist. Kui keegi pakub koostööd, tuleb sellest ettepanekust kahe käega kinni haarata. On oodata hulgaliselt lähetusi ning kasu on neist tohutu. Eriti siis, kui saadetakse mõneks kuuks piiri taha.

Hobune on juba õige kaua igatsenud tõelist armastust kohata. Sea aastal see unistus ka täitub. Tuleb armastus, mis võib juhtida pere loomiseni.

Rahaline seis paraneb päev päevalt. Peamine, et oleks kindel sissetulek ning soov koguda, mitte kõike ära raisata.

Raha kulutaminegi on ju lõbu, ent kui näha oma arvel korralikku rahasummat, siis on rõõm kopsakamate ostude tegemisest suurem.

Vee märgi Hobune suudab aidata lähedasi, maksta ära kõik oma võlad ning osta endale kallid riided.

Tuli

1966.a.

Tule märgis sündinud Hobustele avab Sea aasta turvalised teed kõikidele nende algatustele ning aitab realiseerida oma andeid äris ja loomingus. Ainult võistlejatel tuleb silm peal hoida. Sea aastal leiab Hobune oma tulusa niši, kus ta tunneb end kui kala vees. Tõus karjääriredelil ei ole lihtne, ent Hobune ületab kõik takistused. Kui teha tööd kohusetundlikult ja mõistlikult, siis õnnestub kõik isegi paremini, kui arvata oli.

Ka isiklikus elus tuleb vaeva näha. Ei tasu arvata, et alustades järjekordset suhet, võib end lausa paradiisis tunda. Horoskoop soovitab realistlikumalt vaadata kõigele, mis armuasjades parasjagu toimub. Väljavalitu väline ilu võib olla petlik.

Perekonnas peaks Hobune aga midagi uut välja mõtlema. Näiteks üllatusreis või pidu ilma igasuguse põhjuseta. Sagedamini tuleb koos lähedastega looduses viibida. Aga ka olmeküsimused peab õigeaegselt lahendama.

Raha ei armasta mitte ainult neid, kes palehigis tööd rügavad, vaid ka optimiste ja enesekindlaid isiksusi. Hobune peaks tähelepanu pöörama kolleegidele ja nende tööstiilile. Sealt saab mõndagi õppida.

Pole välistatud, et ta saab väärika ameti, seega lahenevad rahaprobleemid automaatselt. Siis peab mõtlema ka sellele, et hea välja näha. Seega tuleb korralik summa oma garderoobi peale kulutada.

Puu

1954.a. ja 2014.a.

Puu aastal sündinud Hobustel hakkab monotoonset tööd tehes veidi igav. Nüüd on aeg tutvuda inimestega, kellega koos võiks alustada tulutoovat ettevõtet. Uue aasta kevadel lubatakse Hobusele karjääri edenemist ning huvitavaid ettepanekuid.

Hobune viskub pea ees armusuhetesse, seetõttu ei suuda ta vahet teha, kellel on tõelised tunded, kes aga teda lihtsalt omakasu silmas pidades ära kasutab. Tegelikult peaks Hobune hakkama tõsiselt mõtlema pere ja laste peale. Kui vaadata abielus olevaid sõpru, siis on ju näha, et nad on õnnelikud. Ja kui silmapiiril on inimene, kellega tahaks tõepoolest kogu elu koos veeta, siis tuleb talle julgelt oma süda ja käsi pakkuda.

Päris pilvitut rahaseisu uus aasta sellele Hobusele ei luba. Ent täielikus vaesuses ei tule ka vaevelda. Tasuks otsida uusi ja soodsaid töökohti. Samas peaks osa tulust ka kõrvale panema. Ostma peab sel aastal vaid tõepoolest hädavajalikke asju.

Metall

1930.a. ja 1990.a.

Metalli märgi all sündinud Hobust ootab magus elu juhul, kui ta lõpetab minevikus tehtud vigadele ja puudustele mõtlemise. Seda enam, et tal on piisavalt energiat ja kogemusi, et alustada oma ettevõttega ning elada külluses. Edu saadab Hobust kõige enam reklaaminduses ja loomingulises tegevuses.

Oma armuelus tekkinud probleemid peab Hobune ise lahendama. Austajatest puudust ei ole, ent paljud neist suhtlevad mitte sügavate tunnete tõttu, vaid lihtsalt igavusest. Pole just kena väljavaade, mis? Siis ei tasugi kergemeelsete suhete peale aega raisata, vaid tuleb minna seda ainust ja õiget otsima. Ja kui lõpuks see õige seisabki Hobuse ees, siis ei tasu karta abielu kui katku.

Rahaseis on uuel aastal kindel. Osa tulusid on soovitav kõrvale panna, teise osa võib aga rahumeeli ära kulutada puhkuse, uue auto või korteri peale. Kõigele lisaks tagastatakse sel aastal Hobusele võlad, mida ta ei lootnudki tagasi saada.

Maa

1978.a.

Maa Hobusele soovitatakse Sea aastal olla kannatlikum oma konkurentide suhtes. Isegi siis, kui on raske millegagi leppida, tuleb ikkagi kompromiss leida. Vastasel juhul võib kannatada karjäär. Hobune peab mõistma, et kollektiivis töötamine on kasulikum, kui pusimine üksinduses igava projekti kallal.

Selleks, et armastuses veaks, peab Hobune sagedamini seltskonnas liikuma. On aeg tegutseda. Horoskoop lubab talle ootamatut armumist. Ent initsiatiiv peab siiski Hobuselt endalt tulema. Peab olema julgem oma tuleviku ehitamisel. Vähem peaks kuulama sõpru, kes asuvad kohe oma õnnetust pereelust jutustama. Nad abiellusid ilmselt vale inimesega.

Mitte kõik ei saa miljonärideks, ent igal ühel on võimalus rikastuda. Uuel aastal ei tasu kadestada rikkaid. Kui teha ööd ja päevad läbi tööd, siis on raha rahakotis ka olemas. Võib kerge vaevaga koguda korraliku summa ning osta siis seda, mida hing ihkab.

Allikas: Astroscope.ru