Uuel aastal tuleb mitte ainult eriala vahetada, vaid ka oma sisemaailmas peab korrektuure tegema. Eriti aktiivne tasub olla jaanuaris, et eesmärgid võiksid reaalsuseks saada.

Armastus. Seal on raske end avada ning rääkida tunnetest oma väljavalitule. On tunne, otsekui keegi segaks ega laseks õnnelik olla. Müstikasse ei tasu siiski uskuda, kõiges tuleb endal selgusele jõuda.

Seal on terve hulk austajaid ning on keeruline ülesanne nende seast see õige välja valida. Eriti siis, kui tahaks tugevaid suhteid, et abiellu astuda.

On aeg ka järelkasvule mõelda, mitte ainult karjäärile ja rahale.

Uuel aastal tasub puhkusele minna mitte suvel, vaid sügise alguses. Võimalik, et siis kohtutaksegi selle ainsaga.

Pereinimesed peavad hoolega töötama enda ja oma suhete kallal. Lahutuse oht on suur, seega peab olema järeleandlik ja hell oma abikaasa vastu.

Raha. Siga on see, kes armastab luksuslikku ja mugavat elu. Uuel aastal tahaks ka ju hästi süüa, moekalt riides käia ning korralikult puhata. Kõik need soovid täituvad, ainult et selleks tuleb väga palju vaeva näha. Ärimeestel veab, sest nende ees avanevad uued uksed. Ilmuvad välja usaldusväärsed partnerid ning kasulikud lepingud, millele alla kirjutades peab siiski tähelepanelik olema.

Uus aasta lubab Seale suurepärast rahalist seisu. Ent selleks tuleb leida veel üks lisatuluallikas. Rahalised kulutused peavad aga olema korralikult läbi mõeldud. Plaane tuleb teha toetudes oma isiklikule eelarvele. Piiritu raiskamine toob endaga paratamatult kaasa kriisi.

Töö. Uuel aastal peab Siga olema äärmiselt ettevaatlik, et mitte konkurentide õnge sattuda. Kadestajaid on palju, seetõttu tuleb käituda ettenägelikult. Eriti siis, kui on vaja sõlmida tehing või saada honorari. Et tööl kõik sujuks, tuleb palju ja sageli suhelda uute inimestega.

Kõik muutused toimuvad aga paremuse suunas, seetõttu pole vaja asjatult muretseda. Suurt osa karjääri edenemisel mängib Sea isiklik sarm.

Tervis. Uuel aastal peab Siga oma tervisesse tõsiselt suhtuma. Elementaarne reegel — enne sööki käsi pesta — on siin omal kohal. Võimalikud on mürgitused, ammuste haiguste ägenemised ning terve hulk teisigi probleeme, kui ei ole tähelepanelik. Külmetuse eest pole keegi kindlustatud, seega tuleb profülaktikaga tegeleda.

Uuel aastal soovitatakse mitte ainult oma toitumisharjumustel silm peal hoida, vaid ka puhkusel. Tuleb korralikult magada, puhkuse peaks aga veetma mere ääres. Soovitav on spordiga tegeleda. Organismi peab karastama. Et oma immuunsüsteemi tugevdada, tuleb hommikuti jooksmas käia.

Sea horoskoop 2020.aasta kuude lõikes:

  • Jaanuar on tähtsate otsuste vastuvõtmise kuu.
  • Veebruar on suurte muutuste kuu, kui Siga häälestab end õigele lainele ning valmistub konstruktiivseteks dialoogideks.
  • Märts ei sobi aktiivseks tegutsemiseks. Nüüd on parem alustada planeerimisega. Hiljem tekib võimalus oma julged ideed ellu viia.
  • Aprill toob katsumused ja keerulised küsimused, mis tuleb ära lahendada. Kui Siga on otsustanud olukorrast võitjana väljuda, ei takista teda miski.
  • Mai on masendav aeg, kui näib, et kõik oluline haihtub kusagile. Negatiivsed emotsioonid sunnivad positiivseid taganema.
  • Juuni on visa töötegemise aeg. Töö tulemusi pole kohe näha, ent lõpuks tunneb Siga neist üksnes rõõmu.
  • Juuli on kuu, kui Seal on lihtne oma entusiasmi ja innukust õiges suunas rakendada. On võimalik vanade plaanide realiseerimine, kui endale kindlaks jääda.
  • August on ahvatluste kuu. Peab proovima midagi uut ja polegi oluline, on see originaalne retsept või hoopiski kolimine.
  • September on stabiilne aeg, kõik läheb nii, nagu oli planeeritud.
  • Oktoober tekitab suhtluses raskusi. Ei tasu parandada rikutud kontakte. Kuu tuleks pühendada tööle.
  • November tuletab meelde, et on tarvis ettevaatlikult tegutseda. Pole vaja võõraid inimesi usaldada ega nendega konfidentsiaalset infot jagada.
  • Detsember on täidetud õnnelike hetkedega, ent rõõmujoovastuses ei tohi üritada üle oma varju hüpata. Elama peab vastavalt olemasolevatele vahenditele.

Siga 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019