Kuigi pühadeni on aega terve kuu, tegutseb Carruthers juba täistuuridel. Tema ellukutsutud programmi Santas for Seniors eesmärk on, et keegi ei tunneks end jõulude ajal ihuüksi. Naine alustas liikumisega mõne aasta eest, kui tema enda vanaema täpselt enne pühi ära suri. Niisiis otsustas ta, et ei jää nukrutsema, vaid pöörab oma leina kingituseks võhivõõrale. “Võtsin ühendust kohaliku vanadekoduga ning küsisin, kas neil on mõni klient, kes veedab pühad üksinda.”

Kuuldes, millega Carruthers tegeleb, pakkusid sõbrad ennastki kampa ning tollest kohalikust vanadekodust said seeniorid, kel abi tarvis, otsa. Naine kontakteerus seepeale teiste vanakesi aitavate organisatsioonidega. “Meie võrgustik lihtsalt kasvas ja kasvas. Meil on Facebooki leht, kus on 324 abipakkujat ja plaanime tänavu aidata 225 seeniorit.”

Skeemi kohaselt postitab Carruthers abivajaja eesnime ja soovid gruppi. Kiireim abipakkuja saab endale võimaluse need kingid osta. Soovitakse nii sokke, uusi ööriideid kui proteese. Enamik perekondi ei kohtu enda seenioriga ja vaid mõned ostavad midagi. Tihtipeale on abi pakkumine vaid tähelepanus. Ainsad kriteeriumid, et olla programmile kõlbulik vanainimene, on vanus üle 55 aasta ja fakt, et jõulud veedetakse üksi.