1. Ajalehed ja ajakirjad

Ajalehtede ja ajakirjade lehekülgi saab edukalt ära kasutada pakkepaberitena, küll aga tuleks jälgida, et trükk ei annaks kingitusele või sõrmedele värvi. Kõige paremini sobivad pisemate kingituste pakkimiseks matid, ilma läiketa leheküljed — sellised on tihti poodides saadaolevate moekataloogide leheküljed. Et pakk uhkem välja näeks, kaunista see kulse paela ja lipsuga — miks mitte ka väikese käbiga?

2. Purgid ja topsid

Kui tegu on pisema kingitusega, saad selle vabalt pista purki ja siduda purgi ümber jõululiku paela või lipsu. Sama kehtib ka erinevate topside ja tooside kohta. Miks mitte lisada kingi juurde dekoreeriv maitseaine-, tee- või kohvitops ning pista kingitus selle sisse? Nii on kingitus kingituse sees.

3. Sallid ja rätikud

Teine moodus kingitus kingituse sisse pakkida, on see peita õhukese salli või rätiku sisse. Seo riie ümber kingituse, lisa lipsuke ja ongi valmis.

4. Kingikorv

Osta soodsam väike punutud korvike ja pane kingitus sinna sisse. Teine variant on osta mõni dekoreeriv kirstuke või ehtelaegas.

5. Poekotid

Kui sul juhtub olema üle poest saadud paberkotte, siis saad neist edukalt pakkepaberi ise välja lõigata — muidugi eeldusel, et kotil pole suurt toidupoe logo.

6. Jäta paber üldse mängust välja

Ehkki üllatusmoment kingi avamisel on tore, ei tähenda see, et kingitus peaks olema paberite alla peidetud. Võid ka pakkepaberite pealt kokku hoida ja kingile suure lehvi kinnitada.