Dokumentaalfilmis "Inside Sandringham: Holidaying with the Queen" avaldas kuningliku personali ekspert Tracey Waterman, kuidas ta täpsemalt valib võimalikke inimesi oma meeskonda ja just neid, kel on au töötada temaga koos pühade ajal.

Kandidaatidel ei tule läbida vaid lihtsat intervjuud ja proovipäeva, mis on täidetud linade silumise ja lauahõbeda puhastamisega, vaid hakkama tuleb saada ka ühe keerukama ülesandega: näidata, kui hästi suudad sa pöörata tähelepanu detailidele ja imelikul kombel on sellega seotud ka üks surnud kärbes.

"Viietärnihotelli majapidaja ja kuningliku palee majapidaja vahel on oskus pöörata tähelepanu detailidele," kinnitas Tracey. "Üks ülesannetest, mida mulle meeldib läbi viia, on selline, mis näitab ära, kui hästi kandidaat oskab märgata detaile. Seetõttu panen ühe surnud kärbse kas kaminale või vaibale. Kui see kärbes on oma kohale asetatud, toon kandidaadi tuppa. Juhatan ta üsna aeglaselt sisse, võimaldades tal tuba korralikult uurida ja näha, mis seal peitub. Seejärel viin ta kamina juurde, tuues esile, kui ilus see kamin on."

Just see on kriitiline hetk, mil Tracey soovib näha, kas kandidaat märkab seal surnud kärbest ja kuidas ta sellele reageerib. "Sel hetkel eeldan, et ta näeb surnud kärbest ja korjab selle üles," selgitab ta. "See on suurepärane test, sest umbes kümnest kandidaadist pooled märkavad seda kärbest. Üks kümnest on aga võimeline kummardama ja selle üles korjama ning tema ongi eriline majapidaja!"

Mis arvad, kas Sind palgataks kuningliku perekonna heaks tööle?

Allikas: Woman & Home