1. Viibi rohkem päikese käes

Heaoluhormoonide aktiveerimiseks piisab ainult päikesekiirest! Eriti kasulik on hommikune päike, mis aitab serotoniini tootmist aktiveerida, samuti mängib olulist rolli D-vitamiini sünteesis.

2. Vali prebiootikumiderikkaid toite

3. Õhtusöök olgu söödud mitu tundi enne magamaminekut

Seda sa juba tead, et kui tahad kaalust alla võtta, tuleb enne kl 18 õhtusöök ära süüa. Sellisel pikemal öisel paastumisel on su tervisele rohkemgi häid mõjusid kui ainult saledam talje: väidetavalt puhastab su kena ennast 12-16 tunnise paastumise jooksul kahjustatud molekulidest ja rakkudest ning kui oled saastast lahti saanud, tunned end värske ja puhanuna.

4. Maga korralikult

Me ei jõua hea une tähtsust ära rõhutada — kes korralikult ei maga, see ei söö, ei puhka, ei suuda tööd teha, ei püsi ärkvel jne. Lisaks veel see “tore” boonus, et väsinuna kipud üle sööma ja ärksana püsimiseks alkoholi või teisi mõnuaineid tarbima. Seega — palun mine õigel ajal magama!

5. Näri toit paremini läbi

Kilode kaotamise üks väga lihtne salanipp töötab kui imeväel — mida korralikumalt sa oma toidu läbi närid, seda suurema naudingu ja emotsiooni sa toidust saad, seda kauem püsib sul kõht täis ning sul ei teki vajadust nii tihti näksida.