1. Kaunis disainiese koju


Olgu tegemist siis mõne kodumaise disaineri loominguga või heidad pilgu ehk hoopis põhja poole: üks elegantne disainiese teeb igale naisele rõõmu. Eriti tore on, kui valid midagi, mis on olnud juba aastaid tõeline klassika ehk selle puhul on kindel, et paljudele inimestele see meeldib ja miks mitte siis ka sinu naisele? Lisaks on sellise kingituse jalajälg suhteliselt väike.

Näiteks disainibrändi Iittala esindajate sõnul on hea kingitus nii kvaliteetne, et see on väärtuslik ka järgmistele põlvkondadele ning just selliseid kingitusi kutsub Iittala saabuval jõuluajal valima ja kinkima. Aalto vaas on üks maailma kõige kuulsamaid klaasesemeid ning ka ikooniline kingitus. Legendaarne Soome arhitekt ja disainer Alvar Aalto disainis oma esimese klaasist vaaside seeria 1936. aastal. Lainetest inspireeritud ning lihtsa, kuid orgaanilise kujuga vaas oli oma aja kohta revolutsiooniline looming.

2. Uhke käekell, mida ta kannab aastakümneid

Üks tõeliselt ekstravagantne ja kaunis kingitus on käekell, mida su kallim saab veel aastakümneid uhkusega kanda. Jah, see on kallis, aga kui mõelda, kui palju sinu naine on näinud vaeva nii jõulupühade korraldamise, kõigile sugulastele kinkide valimise ja kõige muuga (tõenäoliselt on ta pere heaolu nimel terve aasta higimull otsa ees rüganud), siis olgem ausad, ta väärib seda.

Aga, kuna me jõuame kohe 2020. aastasse, ei pea sinu kingitud käekell olema enam lihtsalt üks kätt ehtiv ilus ese, vaid võib omada veel mitut erinevat funktsiooni ehk olla nutikell: lugeda samme, anda märku, mis toimub sotsiaalmeedias või kui talle saabub e-kiri või näidata kasvõi seda, kui pulss läheb liiga kõrgele. Selline kell on näiteks Michael Kors Access Bradshaw nutikell, mis on lisaks kaetud säravate kristallidega ja ehib kätt, aga samal ajal on varustatud ka mitmete kasulike funktsioonidega.

3. Soe villane sall, mida ta ehk ise endale osta ei raatsiks


Eks meil kõigil on kapis mõni kena sall, mida armsaks peame, aga kui senine on pärit pigem mõnest kiirmoe keti poest või lihtsalt sünteetilisest materjalist, mida tegelikult naha vastas kanda pole mõnus, siis jõulukingiks sobib hästi ka mõni pisut luksuslikum sall, mis garanteerib, et su kael on terve talve mõnusalt soojas. Näiteks Tommy Hilfigeri valikust leiab sellise sooja villase salli, mis on samaaegselt ka ääretult trendikas.

4. Kõrvarõngad, mis näitavad, et sa armastad


Jah, kuigi asjad ei näita tundeid välja pooltki nii hästi kui sinu teod, siis ühed südamekujulised kõrvarõngad teevad igal naisel südame alt soojaks ja neid võib uhkusega aasta läbi kanda ning ka teistele kuulutada, et tema elus on üks eriline härrasmees, kes julgeb oma armastust välja näidata. Goldtime'ist leiab sellised Swarovski Lovely hõbedatoonis kõrvarõngad, mis on kaetud kristallikestega.

5. Mõnusalt soe Eesti disain

Kui su naine on suur kodumaiste disainerite fänn või suur osa tema garderoobist moodustub kiirmoe kettidest pärit rõivastega, oskab ta kindlasti hinnata üht eset, mis on pisut erilisem ehk valmistatud Eesti moeloojate poolt. Miks mitte näiteks Iris Janvieri kleidike, Tanel Veenre kõrvarõngad või hoopis Liisa Soolepa soe ja roosa tuunika? Valikut on erinevates disainipoodides palju ja kindlasti leiad ka sina oma naisele selle õige.

Jah, paljud neist üleval mainitud kingiideedest on üsna kallihinnalised, aga kõigist neist on võimalik inspireeruda ja leida vähemalt poole odavam variant. Üks on kindel: kui su naine näeb, et sa pingutasid selle nimel, et teda õnnelikuks teha, on ta kindlasti rahul.