1.Mine mujale
Kuna pühade puhul antakse niiehknaa vabad päevad, on tark seda ära kasutada ja kuskile reisile põrutada. See ei peakski olema üldse kuskile kaugele, ka Eestis on ju veel avastamata kohti. Samas kui rahakott lubab, siis miks mitte vaadata Instagramis teiste pilte sombusest ilmast, olles ise palmi all soojas ja kokteile rüübates.

2.Puhkus sotsiaalmeediast
Mida ei näe, pole olemas! Seega kui teiste tähistamine nukrust tekitab, peida tehnika ära. Niikuinii soovitatakse vahepeal stepsel välja tõmmata ja mitte kogu aeg võrgus olla. Miks mitte siis teha seda nüüd pühade ajal. Lisaks mõelda vaid, kui palju saab tehtud, kui ei kuluta aega sotsiaalmeediale. See on ideaalne võimalus võtta kätte lemmikraamat ja see ühe jutiga läbi lugeda, minna sportima või sortida ära kõik sahtlid. Võimalusi on piiritult!

3.Vabatahtlikuks
Kui sa jõule ei tähista, võid andmise ajast ikka osa võtta. Paljud supiköögid, Toidupank ja loomade varjupaigad ei ütle lisakätest kindlasti ära. See ei tähenda jõuludest osavõtmist, vaid tekitab südames sooja tunde, et teed midagi head.

4.Uus traditsioon
Vali kolmest eeltoodust midagi või mõtle välja midagi täiesti teistsugust. Peaasi, et sellest saaks iga-aastane tava, mil oled rõõmus, ümbritsetud kallitest inimestest ja tunned end hästi!