“Surfasin internetis ja hakkasin selle kohta uurima,” rääkis Shows, kelle peas oli küsimus, kuidas saada Valge Maja vabatahtlikuks kaunistajaks. Naine külastas riigipea residentsi umbes 10 aastat tagasi ja teadis, et ühe päevak ta naaseb. “Kui ma seal ringi jalutasin, mõtlesin, kuidas erinevaid ruume kaunistada,” meenutab sihikindel Shows.

“Kirjutasin essee, vaatasin selle üle ja kõhklesin, kas see ära saata või mitte. Viimaks mõtlesin, et olen sellest alati unistanud ja kui mind ei valita, siis ei valita, aga vähemalt olen proovinud,” rääkis Shows, kes nüüd siiski oma eluunistuse saab täide viia. Tal oli see juba meelest läinud, kui oktoobri esimesel päeval sai ta meili, et on välja valitud.

“Arvasin, et see on spämm või keegi üritab mul kulul kurja nalja teha. Seepärast ma alguses ei julgenud kirja avada. Lõpuks ma siiski tegin seda, kui mulle meenus, et olin avalduse saatnud,” rääkis tõeline jõulufänn, kellel on pühade ajal igas toas kuusk ja maja pidevalt külalisi täis. “Armastan joule ja kõike sellega seonduvat. Selle pärast tahtsingi Valget Maja ehtida. Olen selle võimaluse pärast väga elevil.”