1. Tualett-tarbed

Las nad ostavad need ise. Sama palju kui seda, et nende emad ostavad neile aluspesu, vihkavad nad seda, kui nende naine neile higipulga või dušigeeli ostab.

2. Sokid ja aluspesu

Usu, ta saab sellega ise hakkama — talle ei meeldi sugugi mõte, kuidas sa poemüüjaga arutled, mis suurust vaja oleks.

3. Mõnus ja pehme hommikumantel

Mehed kannavad hommikumantit hotellis või juhul, kui nad tahavad Hugh Hefnerid olla — mehe arusaam mugavast koduriietusest on veidi teistsugune kui naistel.

4. Annetus heategevusele

Kui ta tahab, siis ta teeb selle annetuse ise — on solvav, kui sina seda tema nimel teed ja see peaks veel kingitus olema!

5. Sellise poe kinkekaart, kus ta muidugi kunagi ei käi

Ei, ta ei ole ekstaasis, et ta saab uut poodi avastada. See kingitus tähendab tema jaoks hoopis seda, et sa võtsid mingi summa raha, mida muidu oleks saanud ükskõik kus kasutada, ja muutsid selle rahaks, mida saab ainult ühes kohas kasutada — ja siis kinkisid selle talle, tehes näo, nagu oleksid millegi ekstra lahedaga hakkama saanud.

6. Romantiine spaapakett kahele

Oot, kellele sa praegu kingituse tegid — talle või iseendale?

7. Piletid reisiks sinu vanemate juurde

Taga targemaks — arvad, et ta unistab päevad läbi ainult sinu vanemate külastamisest? Mõtle veel kord.

8. Mingi tehnikavidin, mida sa arvad, et tal vaja on

See, et su mees on tehnikahuviline, ei tähenda, et teda rõõmustaks iga tehnikavidin. Vastupidi, sellist meest üllatada on just eriti raske. Kingi talle parem elektroonikapoe kinkekaart ja ta hüppab rõõmust nagu väike poiss.

9. Habemeõli

Ta on täiesti ükskõik, milline ta habe katsudes tundub. Pigem tahad ju sina, et see oleks pehmem. Nii et see on järjekordne kingitus iseendae.

10. Käsitsitehtud kupongid

Kupongid, millega saab “osta” kodust massaaži, kallistusi, suudlusi ja mida iganes tõmba ruttu oma kingituste listist maha. Või tahad sa tekitada mehes tunnet, et ta peaks justkui hellituste ja intiimsuste eest maksma?

Naised, jagage ka teistega: kas ja millise kingituse sina sel aastal oma mehele teed?

Allikas: Woman’s Day