Jõulud on ukse ees ja juba ma muud juttu ei kuule kui et kas piirid on ikka avatud, et saaks naaberriigist odavalt alkoholi tuua. Milleks, ma küsin?!

Jõulud on rahulik aeg, mis tuleks veeta pere seltsis, mitte järjekordselt end pärast söömaorgiat laua alla juua! Elad üksi, selge, palun tarbi palju tahad, aga kui su peres on lapsed, kelle jaoks peaksid jõulud olema täis maagiat ja rõõmu, on joomine lihtsalt ääretult vastutustundetu!

Ma pole karsklane ja arvan, et paar pokaali veini kuskil koosviibimisel või isegi üksinda õhtul teleka ees pole surmapatt. Mind ärritab aga alkoholi liigtarbimine. Jokkis külalised on supertüütud ja no jumala eest, kui mõni ei anna endale enam õhtu lõpus arugi, kaotab enesekontrolli ja teeb midagi idiootset!

Päriselt ka, lapsevanemad, kas teie arvates on normaalne laste eest kontrollimatult kaanida? Mis eeskuju te sellega neile annate? Võtke end kokku ja jätke kordki oma vajadused tagaplaanile ja kinkige lastele seekord alkovabad jõulud! Jätke ometi jõulude ajal lakkumine, see pole mingi joomapüha!