Aasta võib kujuneda üsna kiireks ja kohustusterohkeks, kui sa ise ei oska vajalikul hetkel piduri pedaali üles leida. Pigem püüa veidi rahulikumalt kulgeda ja elu nautida, teha asju, mis sulle tegelikult meeldivad. Tegele enesearenguga, millegi uue õppimisega, maailma avastamisega.

Aasta teine pool toob võimalusi nii reisimiseks kui ka õppimiseks, soodne aeg teha kirjatööd. Võimalik, et aasta lõpupoole saad palju salajast abi ning võid pääseda läbi õnnelike juhuslike sündmuste ohtlikest olukordadest. Hea aeg on põhjalikult üle vaadata oma väärtushinnangud ning vajadusel muuda suhtumist. Sea eesmärgiks omaenese õnn ja rahulolu, sellisel juhul saad olla edukas.

Suhted
Ootamatud tundeelulised muutused, soov uuenduste järgi on olemas, kuid hetkel pikaaaegseid uusi partnereid näha ei ole. Pigem on tegu rahulikuma aastaga ning partnerlusega väga palju tegelema ei pea. Nautige seda aega ja proovige olemas olevate partneritega kvaliteet aega koos veeta.

Kel soov siiski muutusi teha, siis võiks otsida vastuseid oma alateadvusest ning tegeleda enesearenguga, sellisel juhul võid leida enda jaoks soovitud vastused oma probleemidele. Abi võid saada psühhoterapeudilt või vaimsetest praktikatest.

Pere ja kodu
Võimalik, et kodu ja perega valitsevad sul segased tunded ja palju illusioone, sa ei suuda asju alati selgelt näha ning selle tõttu võid olla liialt ohverdav, kuid peaksid ka enda peale mõtlema ja tegema rohkem neid asju, mis sind tegelikult õnnelikuks teevad. Koduga seoses võid saada salajast abi.

Välistatud pole veega seonduvad õnnetused kodus või veega seonduvate kohtade või asjade remont või uuendus. Muutused kodus on sellel aastal soositud. Võimalik, et saad ka perre mõne lisaliikme.

Tervis
Tervise osas pead jälgima liigset stressi, ära võta endale liialt palju kohustusi, sest sellisel juhul ei ole sul piisavalt vaba aega puhkamiseks ning võid olla õnnetu. Eelkõige pead hoolitsema oma psüühilise tervise eest ja vajadusel võiksid tegeleda oma alateadvuse avastamisega ja sellega seonduvate probleemidega. Kui on ka füüsilisi vaevusi, siis võivad need olla hoopis tingitud sinu alateadvusega seonduvatest probleemidest ja stressist.

Töö ja karjäär
Tööga ja karjääriga seonduvad muudatused võivad toimuda eelkõige esimesel poolaastal ning siis võib juhtuda ootamatuid sündmusi, mis pole päris sinu kontrolli all, pead lihtsalt vooluga kaasa minema. Pead leidma tasakaalu töö ja kodu vahel. Teisel poolaastal on asjad rohkem paigas ja saad rahulikumalt hinge tõmmata, kui sa just pole endale liialt palju kohustusi võtnud.

Raha
Rahaliselt võid teha läbi suuremaid põhjalikke muutusi, isegi kui mingil hetkel tundub olukord keeruline, siis muretseda pole vaja, sa saad ka kõige keerulisema olukorraga suurepäraselt hakkama