2017. aasta on Kalade jaoks üsna huvitav ja võimalused enda arenguks on head, kõik sõltub inimese enda valikutest ja soovidest. Isiklikus plaanis on võimalik suur vaimne areng, mis võib hõlmata nii enda isiksust, partnerlust kui ka tööalast edasiminekut.

Kõige parem oleks elu usaldada ja uute universumi seadustega kaasa minna, vajadusel võiks neid uusi tõdesid teadvustada endale läbi vaimsete praktikate. Hakka mõtlema rohkem iseendale ja oma õnnele ning tee kõik valikud just nendest aspektidest lähtuvalt.

Võimalik, et ka sinu sõpruskond on samuti põhjalikult muutumas. Kui elad illusioonides, siis nüüd on aeg hakata maailma realistlikumalt vaatama ja pead õppima iseendale ausalt otsa vaatama.

Suhted
Suhetega toimuvad saatuslikud sündmused, mis ei ole väga sinu kontrolli all, võivad eelkõige aset leida aasta esimeses pooles. Siis on võimalus kohtuda saatuslike partneritega. Suhete koha pealt tuleb eelkõige meeles pidada iseennast ja oma õnne. Ei ole soovitatav teha midagi teiste pärast või ohverdada oma õnne.

Teine pool aasta möödub rahulikumas tempos suhete ja partnerluse teemadel ning suuremaid muudatusi näha ei ole.

Kodu ja pere
Kõik sellega seonduv on samuti sellel aastal veidi rahulikum ning suuremaid muudatusi näha ei ole. Kuid pole välistatud, et saad ühisvarasse kuuluvat kinnisvara suurendada või laiendada.

Tervis
Tervise osas võid olla üsna tundlik ja igasugustest keha kahjustavatest ainetest tuleks eemale hoida. Tähelepanu tuleks pöörata tervislikele eluviisidele.

Teisel pool aastal võib juhtuda mitmeid sündmusi, mis ei pruugi olla sinu kontrolli all, pigem mine vooluga kaasa ja ära seisa vastu muutustele, sest muidu võib sul probleeme tulla tervisega.

Tervise turgutamiseks sobivad väga hästi kõik veeprotseduurid, vaimsed praktikad, nagu jooga või taiji. Samuti sobivad keha toetamiseks kõik looduslikud ja alternatiivsed teraapiad, näiteks kristallid või õieteraapia. Samuti on soositud psühhoterapeudi külastused.

Karjäär ja töö
Töö keskkonna muutusteks on parem aeg teisel poolaastal ning siis võib juhtuda mitmeid sündmusi, mis ei ole sinu kontrolli all. Pead vooluga kaasa minema ja muutusteks valmis olema, sest vanamoodi jätkata enam ei saa.

Võimalik, et pead oma päevaplaanis muudatusi sisse viima või muutub töökollektiiv. Karjääri alaselt võid saada suuri tunnustusi ja edasimineku või pead leppima piirangutega, kõik oleneb sinu enda suhtumisest ja valikutest.

Raha
Rahaline seis võib olla üsna kõikuv ning võid saada nii suuri ja ootamatuid sissetulekuid või tulevad sulle üllatuslikud väljaminekud. Planeerimine ei aita ning väga palju sõltub välisest keskkonnast ja juhuslikkusest. Kui sul on oma ettevõte, siis võib tulla võimalus seda kuidagi laiendada või suurendada. Välistatud pole ka laenu võtmine, kuid võid oma võimalusi ülehinnata.