Neitsit ootab ees eelkõige iseenda väärtustamisega tegelemise aasta, vaja on mitmetes valdkondades suhtumist muuta ja võtta vastu uus mõttemaailm. Vastasel juhul oled suures segaduses, mis pigem paneb muresid alkoholi uputama. Pigem hakka tegelema vaimsete teemadega ja enda tegeliku mina ülesse leidmisega, sinu segadus ja probleemid vajavad lahendust. Abi võid saada ka psühhoterapeudilt.

Sinu tunnete maailm on suures muutuses ja võimalik, et tahad elult midagi täiesti uut, kui see on nii, siis parim, mida teha saad, on alustada muutustega. Ootamatuid sündmusi võib ette tulla ka seoses laenude, maksuameti või ühisvaraga. Pole hea aeg laenu võtmiseks. Kui soovid oma ettevõtet luua, siis nüüd on selle jaoks hea aeg, kuid ära oma rahalisi võimalusi üle hinda. Samuti pole hea aeg kinnisvara müümiseks.

Suhted
Suhted partneriga võivad sellel aastal üsna segased olla, vaja on lahendada mitmeid probleeme ning palju võib juhtuda sündmusi, mis pole sinu kontrolli all. Eriti aktiivne aeg on esimene poolaasta, siis võib juhtuda mitmeid saatuslikke sündmusi. Võivad toimuda nii lahkuminek kui ka uue partneri leidmine, abellumine või lapse sünd.

Igal juhul partnerlusega seotud probleemidega tuleb aktiivselt tegeleda ning eelkõige tuleb väärtustada iseennast ja oma heaolu. Tee nii, et oled päriselt õnnelik. Uute tutvuste korral ole ettevaatlik, sest nad võivad alguses paista hoopis teistsugused kui nad tegelikult on.

Kodu
Tõenäoliselt on sul kodus mitmeid kohustusi ja võid tunda suuri piiranguid seoses pere ja koduga. Takistatud võib olla nii kolimine kui ka kodu remontimine. Pere ja sugulased võivad sulle samuti peale panna piiravaid kohustusi. Aeg on oma perega seonduvad õppetunnid selgeks saada ja elus edasi liikuda. Kui tunned suurt segadust, siis otsi abi vaimsusest või eneseleidmisest.

Tervis
Tervisega seonduvad teemad tulevad päevakorda aasta teises pooles. Siis on vaja tegeleda eelkõige oma alateadvusega ja psüühilise tervisega, stressiga ja närvilisusega. Vaja on endasse süüvida ja leida oma õige teekond. Vaja on muutusi sinu igapäeva ellu ja alateadvusesse, vanamoodi edasi enam liikuda ei lasta.

Töö
Töö alased muudatused on rohkem aktiivsed aasta teises pooles. Võimalik, et pead uude kohta edasi liikuma ja töökollektiivi vahetama. Võib juhtuda mitmeid sündmusi, mis pole sinu kontrolli all ja panevad sind muutusi otsima. Ära seisa neile vastu vaid alusta iseenda suhtumise muutmisest.

Raha
Raha tuleb ja läheb ning üldiselt raha sul on kui sa ei hakka liigselt kulutama ja oma võimalusi üle hindama, sest su optimism raha suhtes on üsna suur. Võimalik, et pead tegema ettenägematuid kulutusi. Sinu suhe rahaga vajab muutust.