Vähi päikesemärgi esindajad peavad sellel aastal tõsist tööd tegema seoses partnerlusega, suhtumisega rahasse ning karjääri. Vaja on iseendasse süüvida ja oma sisemine segadus ja teiste süüdistamine lõpetada, pole mõtet teiste peale solvuda, et nad ei tee nii, nagu sina tahad. Kas sina teed nii, nagu sina ise tahad või lased teistel ennast juhtida? Proovi oma suhtumist muuta ja ole tänulik kõige eest, mis sul on.

Vaja on elada praeguses hetkes, mitte tunda hirmu tuleviku pärast. Keskendu iseendale ja ole lihtsalt õnnelik, vali teha neid asju, mis sulle tegelikult meeldivad ja mida armastad. Käi reisimas, eriti soositud on vaimsusega ja veega seotud välisreisid, aga sobivad ka lühikesed lõõgastumise nädalavahetused mõnes spaas. Oluline on aru saada, kui väärtuslik sa tegelikult oled, ära klammerdu teiste külge. Ole valmis muutusteks ja uuteks väljakutseteks, sa saad nendega suurepäraselt hakkama.

Suhted
Uuendused ja muutused suhtes jätkuvad ka sellel aastal. Võimalik, et sinu ja partneri vahel käivad suured võimuvõitlused, pidevad tõusud ja mõõnad. Väga keeruline on sellises olukorras orienteeruda ning võimalik, et oled suures segaduses. Hea oleks oma suhtumist partnerisse muuta, sest ta on ju sinu enda peegeldus. Liigne kontrollimine ja iseenda peale surumine sind soovitud tulemuseni ei vii. Positiivsena mõjuvad koos tehtavad välisreisid. Pingeid võib tekitada töö. Kellel veel partnerit pole, siis pole välistatud uue pikaaegse partneri leidmine, aga sul võib temast esialgu vale mulje jääda.

Kodu ja pere
Võimalus on kodus teha remonti, seda laiendada või hoopis uus kodu saada. Samas võivad koduga seonduvad teevad sinu ja su partneri vahel üsna pingelisteks kujuneda, ära kaldu liialdustesse ja proovi jääda rahulikuks. Soodustatud on perele lisa planeerimine, kuid partneriga pead enne oma erimeelsused lahendama.

Tervis
Sellel aastal pead keskenduma tervisele, pikaaegsetele vaevustele võib leida leevendust. Samas sinu suhtumine enda kehasse ja heaolusse peab muutuma läbi igapäevaste tegevuste. Rohkem tuleb pöörata tähelepanu tervislikele eluviisidele, ole paindlik. Kui muutustega kaasa pole läinud ega soovi midagi enda suhtumises muuta, siis probleeme võib olla põlvede, hammaste või seljaga.

Töö ja karjäär
Tööalaselt on vaja teha muutusi oma päevaplaanis, vanamoodi enam ei saa on vaja vastu võtta uuendused. Võimalik, et võtad karjääris hoopis uue suuna või alustad oma ettevõttega. Välistatud pole ka pinged töökollektiivis, ka seal on vaja sisse viia muutusi. Kui oled segaduses, siis otsi abi vaimsusest, enesetäiendamisest ja endasse ausalt otsa vaatamisest.

Raha
Aasta teine pool nõuab rahaliste väärtuste ümber tegemist. Soovitatav on pöörata rohkem tähelepanu enda rahakotile kui teiste omale. Proovi teistest vähem sõltuda, väärtusta iseennast.