2016. aastal ootavad meid ees mitmed muudatused ning kindlasti ei saa me stabiilsusest rääkida. Inimesed soovivad ja on valmis end ohverdama selleks, et ühiskonda aidata. Aktiivselt jätkub pagulasteematikaga seonduv ning kriisiga võidakse väga suurtesse äärmustesse ja liialdustesse minna. See omakorda avab meie silmad — kõiki ja kõike ei saa alati selliselt aidata nagu me siiani seda teinud oleme. Vajadus on ka muutuste ja võimaliku kriitilisema pilgu järele. Saatus nõuab meilt tasakaalu leidmist ja õppimist. Kuidas teha nii, et kõik on tasakaalus? Vanadest arusaamadest ja jäikusest on vaja vabaneda.

Väga tähtsal kohal on rahvusvahelised organisatsioonid. Meie riiklikud piirid on hägustumas ning sellega kaasnevad pettused, segadused ja illusioonid. Vanad poliitilised tõed lagunevad ja riiklikud alused nõrgenevad. Käes on aeg, kui meil tekivad uued ideed ja arusaamad ühiskonnast ning tulevikust. Toimumas on suured ühiskondlikud muudatused, mis võivad üsna dramaatilised ja pöördelised olla. Võimu hakatakse uuel viisil kasutama.

Ühiskodlikul tasandil on vaja tööd teha. Meie maailmas on endiselt palju üksindust, vasesust ja alkoholismi, mis võivad 2016. aastal veelgi süveneda. Õnneks on inimesed siiski abivalmid, sest kaastunne ja headus ei ole veel siit maailmast kuhugi kadunud. Peame lihtsalt õige tasakaalu leidma. Endiselt jätkatakse üksikisiku rõhutamist, mis meile kui indiviididele hea arenguvõimaluse annab. Isikutasandil on samuti soovitatav muudatusi teha. Seda selleks, et saaksime uue maailmavaatega paremini ja kergemini kaasa minna. Ärge kartke, see aitab meil areneda ning meie arusaamu uuele ja paremale tasandile viia.

2016. aastal võidakse võtta riske, mis äkilisi kokkupõrkeid, surma ja õnnetusi võivad tekitada. Sellistel sündmustel võivad pöördelised tagajärjed olla. Võimalikud on igasugused manipuleerimised ja saladuste väljatulek. Välistatud pole ideoloogilised võimuvõitlused ning vastuolud noorte ja vanade vahel. Suure tõenäosusega võib väikestel rühmitustel olla suhteliselt palju võimu — see võib viidata ISISe figureerimisele maailmapildis ka 2016. aastal.

Lisaks poliitikale on järgmisel aastal ka muid tähtsaid ja silmapaistvaid teemasid. Kindlasti pööratakse rohkem tähelepanu terishoiule, humanitaarabile ja töötingimustele. Võimalik, et tuleb tegemist teha illusioonide purunemisega seoses rohtude, alternatiivmeditsiini ja üldiste terviseteemadega. Me peame leidma tasakaalu tavameditsiini ja alternatiivsetemeetodite vahel, me ei saa eelistada ühte teisele. Samamoodi me ei saa eelistada ainult taimetoitu ja ainult liha söömist, vajadus on leida õige kombinatsioon mõlemast. Iga inimene ja ka laps peavad leidma enda jaoks sobiva toitumisviisi, ilma et teda keegi sunniks valikuid tegema. Veel on oodata muudatusi ka panganduses, ehitamises, õpetamises, koolitamises, tehnoloogias ja teaduses.

Kokkuvõtteks võib öelda, et järgmiselt aastalt on oodata suuremaid muudatusi nii rahvusvahelisel tasandil, poliitilisel tasandil kui ka tervishoius, teaduses ja tehnoloogias. Tuleb meeles pidada, et meil on olemas see headus ja tahe aidata, kuid peame leidma õige tasakaalupunkti, et saaksime kõik koos eksisteerida. Me ei tohi unustada, et ideaalset maailma pole olemas. Kõik halb on millekski hea ning halvast ja heast olulisemaks peame pidama seda, mida kõikidelt nendelt sündmustelt õppida saame. Vaid nii muutume paremaks. Olge valmis muudatustega kaasa minema ning te leiate enda jaoks selle õige tasakaalu ja rahu.

Horoskoop aastaks 2016: mida toob algav aasta Jäärale ja Sõnnile raha ja armastuse valdkonnas?

OSMUSSARE

Astroloog Kristelle Sööt (astroloogia.eu) ennustab, mida algav uus ahviaasta toob ning tähendab. Mida tähed sulle lubavad? Õnne, armastust või hoopis suurt pettumust ja viha? Siit saad lugeda lähemalt, mis Jäära ja Sõnni ees ootab. Järgmised tähemärgid juba homme!
Loe edasi…

Horoskoop aastaks 2016: kas Kaksikutel ja Vähil on oodata suurt edu või täielikku põrumist?

Astroloog Kristelle Sööt (astroloogia.eu) ennustab, mida algav uus ahviaasta toob ning tähendab. Mida tähed sulle lubavad? Õnne, armastust või hoopis suurt pettumust ja viha? Siit saad lugeda lähemalt, mis Kaksikuid ja Vähki ees ootab. Järgmised tähemärgid juba homme!
Loe edasi…

Horoskoop aastaks 2016: millised suured muutused toimuvad Lõvi ja Neitsi elus?

Astroloog Kristelle Sööt (astroloogia.eu) ennustab, mida algav uus ahviaasta toob ning tähendab. Mida tähed sulle lubavad? Õnne, armastust või hoopis suurt pettumust ja viha? Siit saad lugeda lähemalt, mis Lõvi ja Neitsit ees ootab. Järgmised tähemärgid juba homme!
Loe edasi…

Horoskoop aastaks 2016: kas Kaalude ja Skorpioni aasta kujuneb tormiliseks või jääb rahulikuks?

Astroloog Kristelle Sööt (astroloogia.eu) ennustab, mida algav uus ahviaasta toob ning tähendab. Mida tähed sulle lubavad? Õnne, armastust või hoopis suurt pettumust ja viha? Siit saad lugeda lähemalt, mis Kaalusid ja Skorpionit ees ootab. Järgmised tähemärgid juba homme!
Loe edasi…

Horoskoop aastaks 2016: kas Amburi ja Kaljukitse aasta täitub õnnelike üllatustega või ei?

TALLINNA LOOMAAED

Astroloog Kristelle Sööt (astroloogia.eu) ennustab, mida algav uus ahviaasta toob ning tähendab. Mida tähed sulle lubavad? Õnne, armastust või hoopis suurt pettumust ja viha? Siit saad lugeda lähemalt, mis Amburit ja Kaljukitse ees ootab. Järgmised tähemärgid juba homme!
Loe edasi…

Horoskoop aastaks 2016: kas Veevalaja ja Kalad leiavad õnne või ootab neid sünge tulevik?

Kalad

Astroloog Kristelle Sööt (astroloogia.eu) ennustab, mida algav uus ahviaasta toob ning tähendab. Mida tähed sulle lubavad? Õnne, armastust või hoopis suurt pettumust ja viha? Siit saad lugeda lähemalt, mis Veevalajat ja Kalasid ees ootab. Suur ülevaade saabuvast ahviaastast ilmub juba homme!
Loe edasi…