Caterina sõnul tasuks meelde jätta hoopis järgnev:

1. Keskendu detailidele

Üks suurimaid vigu, mida Caterina stilistiametit pidades näeb, on seotud just aksessuaaridega. Enamik inimesi kulutavad tema sõnul kogu aja oma täiusliku riietuse planeerimisele, et unustavad ära detailid nagu käekoti ja ehted. Caterina sõnul aitavad just need pisiasjad kaasa sellele, et näeksid stiilne välja.

Siinkohal soovitab stilist sul vältida tumedaid värvitoone ja riskida näiteks metalsetega. Kui see on sinu jaoks liig, mängi kanga ja tekstuuridega, näiteks samet on praegu väga moekas ja leiad erinevaid rahakotisõbralikke variante mitmetest poodidest.

2. Vali õige kangas

See on Caterina sõnul vaieldamatult kõige olulisem asi, millele peorõivaid valides mõelda. Kuigi sind tõmbavad praegu just litritega kaunistatud riided, ära unusta mõelda ka sellele, kui kvaliteetne on kangas, sest valesti valitud kleidi või topi puhul võid näha väga “odav” välja.

Stilisti sõnul on praegu väga moes “kortsus” efektiga metalsed kangad.

3. Unusta litterkleit

Kui kõik teised riietavad end jõulupeol litterkleiti, ära karda erineda ja valida sel korral midagi unikaalsemat. Kui sa litritest mitte mingil juhul loobuda ei soovi, vali sel aastal üks lihtsam ese, mis on nendega kaetud, näiteks seelik — seda saad mitmel eri viisil stiliseerida ja vabalt ka järgmisel peol kanda.

4. Ära kanna kingi, millega sa tantsida ei suuda

Mõned kingad pole mõeldud kõndimiseks, rääkimata siis tantsimisest. Kui end jõulupeoks kauniks sätid, ära vali oma kõige vingemaid kontsakingi, vaid mõtle läbi, millega oleks ka mitu tundi järjest mugav tantsida. Tänapäeval leiab poodidest ka väga stiilseid kontsata kingi — miks mitte neid kanda? Vähemalt ei ole sa peo lõpuks üks neist tüdrukutest, kes tantsuplatsil paljajalu tantsib.

5. Unusta reeglid!

Kui aastaid tagasi oli kuld- ja hõbeehete miksimine kindel ei, siis tänaseks on see minevik. Kuigi alati tasub jääda ehteid valides mõõdukuse piiridesse, siis väike miksimine on alati teretulnud.

Allikas: Daily Mail