Jõulupuul on liiga palju kulda ja karda

Kuld ja kard võib jõulupuul väga ilus välja paista, aga kui sa sellega üle pingutad, on lõpptulemus üpris kohutav. Tekib tunne nagu mõnes ameerikalikus jõulufilmis, kus kuuske ei ole nähagi, sest kõik on kaetud ehete, kulla ja karraga.

Kuusel on täielik värviplahvatus

Värvid on ilusad, aga kuuske ehtides võiks hoida enam-vähem ühtset tooni. Kõik ehted ei pea olema samasugused, seda muidugi mitte, aga liiga palju erinevaid värve ja ehteid omavahel segada ei ole lihtsalt mõtet, sest see lõpptulemus ei ole üldse ilus.

Ehted ripuvad liiga odavate aasade küljes

See ei pruugi isegi kole välja näha, sest aas on enamasti nagu aas ikka, aga probleem on selles, et odavate aasade küljest kipuvad ehted varem või hiljem maha kukkuma. Ja kuna kuuseehted on õrnad, lähevad nad kõrgemalt kukkudes kindla peale katki.

Kuuse küljes on väga eredad ja kirkad tuled

Tulekesed on väga lahedad ja annavad kuusele ning üleüldse tervele toale palju juurde. Kui aga need on liiga vilkuvad või säravad, on neid silmal väga raske vaadata. See võib tekitada ka pearinglust ja siis on asi ilust juba päris kaugel.

Jõulupuud kaunistab hulk väga odavaid plastikehteid

See on lihtsalt väga kole. Ega kõik odavad ehted ei ole koledad, seda loomulikult mitte, aga kui sa otsustad ehteid osta ja mitte ise teha, siis mõtle hetkeks, kuidas need kuusepuul tervikuna välja paistavad.

Allikas: DailyMail