JÄÄR

Jäära 2021. aasta kõige õnnelikum päev on 15. aprill. Sel päeval pole sa ainult tervislikus mõttes parimas vormis, vaid on oodata armastust ja romantikat. Sellest tuleb maagiline päev, ilmselt üks parimaid päevi sinu elus.

SÕNN

Sul on vedanud — aasta parim päev on juba ukse taga. Selleks kuupäevaks on 17. jaanuar. Kõiki tegevusi, mida sel päeval ette võtad, saadab edu. Hoia oma süda avatud, sest sel päeval võib sinu ellu kõndida armastus.

KAKSIKUD

28. mai on Kaksikute jaoks selle aasta parim päev. Suhtle sel päeval nii paljude inimestega kui võimalik, nii lood kestvaid suhteid kogu ülejäänud eluks. Seda nii professionaalses kui ka romantilises mõttes.

VÄHK

2021. aasta parim päev on 23. juuni. Oled positiivse energiaga laetud, tunned end justkui teismelisena. Võid osta lotopileti, sest sel päeval on sul palju õnne!

LÕVI

13. juuli toob su ellu palju rõõmu ja seiklust. Kuna sulle meeldib olla tähelepanu keskpunktis, on sel päeval sul võimalus erakordselt särada!

NEITSI

Neitsi jaoks on aasta kõige imelisemaks päevaks 18. august. Sinu karjäär lööb lõkkele ja mitte ainult! Ka romantilises plaanis läheb Neitsil hästi. Selle päeva saad veeta oma silmarõõmuga, keda oled kaua oma käte vahele igatsenud. Parimat päeva on raske ette kujutada!

KAALUD

6. september toob Kaaludele palju õnne, eriti armastuse vallas. Võib juhtuda, et kohtad kedagi uut ja satud nendega äärmiselt inspireerivasse vestlusesse, mis avardab Su maailmavaadet!

SKORPION

Skorpionite õnnepäev on tänavu 18. novembril. Sel päeval on hea investeerida asjadesse või tegevustesse, mida armastad. Pole oluline, kas tegeled raha, armastuse või hobidega, see on ideaalne päev muutusteks.

AMBUR

Kui oled Ambur, on 21. mai päev, mida oodata. See päev on täis põnevaid seikluseid, inspireerivaid tegevusi ja sul õnnestub võtta lisaaega, et lähedastega aega veeta.

KALJUKITS

Kaljukitsede jaoks parim päev tehinguid teha sel aastal on 23. august. Püüad tähelepanu oma intelligentsusega ja sel päeval sõlmitud kokkulepped võivad heas mõttes väga suureks paisuda!

VEEVALAJA

Kui oled mõelnud, millisel päeval oleks hea tähtsaid otsuseid vastu võtta, siis selleks on 29. november. Sel päeval saavutad edu! Kuna oled geniaalne sel alal, millel tegutsed, leiad 29. novembril kindlasti oma õnne ja võib-olla isegi armastuse!

KALAD

Kalad on ilusad nii seest kui väljast. Sinu selle aasta parimaks päevaks on 3. juuni. Sind külvatakse armastuse ja tähelepanuga üle — täpselt seda sa vääridki! Sel päeval tehtud tutvused võivad areneda millekski palju enamaks.