1. Hoia lauanõud lihtsana

Šampanjat või vahuveini võib juua ka valge veini klaasist. Ära mine viimasel hetkel peast hulluks ja torma poodi uusi klaase ostma. See on siiski üritus sõpraderingis, sa ei kandideeri restoranikonkursil.

2. Kirjuta klaasidele nimesildid

Oled sa kunagi peol oma klaasi ära kaotanud? Selleks, et kõik südaööl oma klaasid kiiremas korras kokkulöömiseks üles leiaksid, märgista need ära. Näiteks riputa jala külge nööriga armas pisike nimesilt. Või pane igaühele erinevat värvi pael külge.

3. Valgustus

Et kõigil oleks mugav ja mõnus, siis ära pane kõiki kodusolevaid tulesid põlema. Mida romantilisem valgustus, seda hubasem teil ka on.

4. Küünlad

Jätkates eelmist punkti — küünlad loovad hubasust. Samuti toovad nad endaga ka pidulikkust ja loovad õhkkonna, mis uue aasta vastuvõtmiseks igati sobiv on. Olgu need siis teeküünlad või ilusa jala sisse pandud pikad variandid — kõik sobib!

5. Ära unusta muusikat

Kuna tööpäev on lühendatud, siis saad pool oma päevast mõelda ka sellele, millise muusikaga sa õhkkona lood. Et muusika ei lõppeks, kasuta mõnd voogedastusteenust. Ja vaata, et sa ainult ballaade ei valiks — nii võite enne südaöö saabumist kõik magama vajuda. Miks mitte panna mängima selleaastased hittlood?

6. Mõtle ka toostile

Mida sa oma sõpradele vana aasta ärasaatmisel öelda tahaksid? Keda peaksid meeles? Mida neile sooviksid? Mõtle sellele!

7. Anna kaasa meene

Et eriliselt armas võõrustaja olla, siis saada oma külalised minema koos pisikese kingitusega. Selleks võib olla kasvõi üks küpsis või komm. Nii mõtlevad nad sulle juba järgmisel päeval, kui seda sööma hakkavad. Ja aasta saabki ilusti alata!