1. Jäär

Jäärad on loomu poolest need, kes ihkavad alati olla tähelepanu keskmes. Eriti häirivaks on see, kui keegi nende vaadet blokeerib või hoopiski ise kõigi pilgud endale otsustab võita. Edu neile, kes temaga sama laua taga istuma peavad. Ja teised, kui te näete kedagi poest punase näoga välja marssimas ja vandumas, et ta ei oota kunagi enam viis minutit müüjat, siis ilmselt on tegemist just käesoleva tähemärgi esindajaga.

2. Sõnn

Mitte keegi ei naudi sensuaalsust ja magusaid maitseid nagu seda teeb Sõnn! Siit tarkusetera: et vältida katastroofi, on kasulik külmkapis alati üks jäätisekoonus varuks hoida! Vastasel juhul saavad absoluutselt kõik ümberkaudsed Sõnni viha ja kapjade trampimist tunda.

3. Kaksikud

Jutukad Kaksikud on veendunud, et kui nende mobiilsideoperaatorilt lepinguga kaasasaadud tasuta kõneminutid jäävad kasutamata, siis on tegemist millegi jubedaga. Ilmselt on see jubedus võrdne maailma lõpuga. Kui sul on sõpruskonnas üks Kaksikute esindaja, siis ole pühadel jooksul tema vastu lahke — ära katkesta vestlust ja kuula teda innukalt. Või siis kas või teeskle, et kuulad. Las ta jutustab. Muidu juhtub midagi kurja.

4. Vähk

Vähid on sodiaagimärkidest kõige suuremad kogujad. Neile meeldib säilitada vanu asju, nad asetavad neid oma kapiriiulitele või salajasse kasti voodi alla. Mõni ese kogub ehk tolmu ka kauges keldrisopis. Mõelda vaid, mis juhtuks siis, kui üks nendest asjadest ära kaoks? Või näiteks katki peaks minema? Ehk on targem Vähkide kodust eemale hoida. Mine tea, mis juhtub, kui mõni antiikne klaas kogemata laualt maha peaks lendama.

5. Lõvi

Lõvid on need, kellele meeldib olla märgatud ja meeldejääv. Tõelised tantsupõranda kuningannad, kes ei jätaks hea meelega vahele ühegi silmapaari paituse. Katastroofi tekitab see, kui keegi peaks olema ära unustanud nende nime, vanuse või mis veel hullem — sünnipäeva. Hoia ja keela! Kui saad kokku Lõviga, siis pane igaks juhuks tema andmed kuskile paberile kirja. Muidu võid tulise kohvikruusi enda sülest leida.

6. Neitsi

Teadagi on Neitsid need, kes armastavad korda, planeerimist ja organiseeritud eluviisi. Kõik häired, mis nende loogiliselt ülesehitatud elustiili sekkuvad, toovad endaga kaasa täieliku paanika. Nendel pühadel on targem vist kõikidest Neitsidest eemale hoida. Vastasel juhul saad sa kindlasti tänitamise ohvriks, sest kujuta ette kui su ketsipael peaks juhuslikult natukene valesti seotud olema või juuksesalk kuskilt patsist välja turritab. Neitsi kaotab aru!

7. Kaalud

Ilmselt on pühad Kaalude partneritele tegelikult väga hea päev! Oma loomu poolest on tegemist tähemärgiga, mis usub sügavalt, et kaaslase heaolu on tema enda omast palju tähtsam. Seega lähevadki Kaalud peast segi siis, kui nad näevad, et nende mees või naine on saanud natukenegi vähem tähelepanu kui nad ise. Siis hakkab tõeline hellitamisfestival — roosid siin, küünlad seal ja romantiline õhtusöök kolmandas kohas. Kaaslased, varuge vaase ja vaba aega romantika harrastamiseks!

8. Skorpion

Vaesed Skorpionid on pühadel kui piinatud hinged. Kõik, mis on natukenegi ebausuga seotud, võib sel päeval kolmekordistuda. Targem on püsida kodus! Vastasel juhul muutuvad kõik mustad kassid saatuslikuks. Kui näed restoranis kedagi soola üle õla viskamas või paaniliselt lauda koputamas, siis tea, et tegemist on Skorpioniga. Ta on lihtsalt natuke rohkem alarmeeritud kui tavaliselt.

9. Ambur

Amburite puhul on seis Skorpionitest umbes kaks korda hullem. Ega siin ei aitagi miskit muud, kui püsida kodus nelja seina vahel, tõmmata kardinad ette ja istuda vaikselt teki all. Sest vastasel juhul tabab neid kindlasti mingi kurb saatus. Või vähemalt mõtlevad nad ise nii. Tuletame igaks juhuks meelde, et söömine ja hingamine on eluks vajalikud tegevused. Kallid Amburid, palun ärge seda unustage! Need kaks tegevust ei too halba õnne! Ja pühad on ikkagi aeg perele!

10. Kaljukits

Kaljukitsedel ei ole aega rumaluste jaoks! Mitte kunagi! Aga siis kui nende koju satub Kalade, Amburi või Skorpioni tähtkuju esindaja, pole enam midagi päästa. Nende kodust ja plaanidest saab tõeline katastroof ning lõppkokkuvõtteks kaotab Kaljukits selle peale kogu kaine mõistuse.

11. Veevalaja

Veevalajad on täielikult reeglite vastu. Kõik, mis piirab ja vaba tegevust segab on halb! Seega, kui peaks tekkima olukord, kus keegi hakkab neile ette seadma jooni, kust ei või üle astuda, siis võib see sama inimene kindel olla, et Veevalaja astub joonest üle ja teeb selle juures veel tõelist seakisa. Kui nad seisavad poejärjekorras, kuhu võib minna 10ne või vähema asjaga, siis võib kindel olla, et neil on käes 15. Või isegi rohkem. Lihtsalt seepärast, et nad on Veevalajad!

12. Kalad

Pimedad ja kõledad päevad on tõelise ebaõnne märgiks. Vähemalt nii usuvad kõik Kalade esindajad. Apokalüpsis võib saabuda ka siis, kui keegi astub teepervel olevate lõhede või pisikeste aukude peale. Paanika! Hoiame siis kõik koos pöialt, et ilm oleks ikka stabiilne ning kõik augulised teed ilusti lapitud saaks!