1. Kõik on soodsam. Jõulude lähenedes tõusevad kõigi populaarsete kingituste hinnad, nii et praegu on veel viimane aeg kõike soodsamalt saada.

2. Valik on laiem, sest tuhat inimest enne mind pole jõudnud kõiki värve/suurusi/maitseid ära krabada.

3. Ma ei pea võtma osa ühestki tobedast kingime-talle-mitme-peale-telefoni-andke-kõik-50-eurot kingitusest, vaid saan lihtsalt öelda, et minul on juba kingitused ostetud.

4. Praegu kingitustele mõeldes tulevad palju paremad ideed. Mul on aega mõelda igale inimesele eraldi, mitte kahekümnele korraga. Nii on kingitused läbimõeldumad ja isiklikumad kui viimasel hetkel haaratud kinkekomplektid ja kommikarbid.

5. Mul on rohkem raha. Tean, et kingi väärtust ei hinnata rahas, aga mulle meeldib oma lähedastele kingitusi teha ja nende peale kulutada. Detsembris sulab raha ruttu käest ja kingituste ostmine võib rahakotti päris suure augu teha. Kinkide ostmist pikema aja peale jaotades on oluliselt kergem rahaliselt toime tulla.

6. Ma ei pea poes tunglema ja pikkades järjekordades seisma, vaid saan veeta jõuluaja lähedastega mõnusastki aega veetes.

7. Pole mingit viimase hetke paanikat, et mida küll kellelegi kinkida. See tunne on nii kohutav, kui sul on 20 minutit ja ei ühtegi kingitust ega ideed!