Meie suhe on kestnud juba paar aastat vahelduva eduga. Kohtusime mingil äriüritusel, tegime koostööd, oli pidu, siis esimene musi, peagi esimene seks ja esimene arusaam, et ma olen kõrvuni armunud. Ainult üks probleem on — ta on abielus ja tal on kaks last.

Olen siiani hoidnud üsna madalat profiili ja oodanud ja lootnud, et ta ise midagi ette võtab, aga ilmselgelt ei ole tal piisavalt julgust. See on okei iseenesest, raske olukord ju ka. Naine kahe lapsega kodus, kohustused, süümekad… mõistan. Aga süüdistan natuke iseennast ka, sest võib-olla just minu tagasihoidlikkuse tõttu ei ole ta veel seda viimast sammu astunud. Äkki ei ole ta mu tunnetes kindel ja sellepärast ka ei ole tahtnud kogu oma senist mugavat elu tuksi keerata. Aga jah, nüüd aitab, ma panen kõik mängu.

Sorri, naine kahe lapsega. Kui sa oleks nii superäge ja ideaalne ja teie suhe oleks kindel, tugev, hea ja armastav, ei oleks su mees sind minuga juba mitu aastat petnud. Kui sa pole piisavalt nutikas, et märgata, et su kallis kaasa teeb sulle juba nii kaua aega sarvi, siis anna andeks, aga miks peaks mina sinu heaolu enda omast ettepoole seadma? Oleks ma nende kahe aasta jooksul korragi näinud, et sind huvitab või sa võitled tema eest, ma ei astuks seda sammu. Aga ma pole märganud, et sa küsiks, kus ta on, mida teeb või millal tuleb. Ainsad sõnumid, mida olen kuulnud, on stiilis “too piima”. Väga seksikas, tõepoolest… Ei, sina ei sea tema heaolu esikohale ja seetõttu ei huvita mind ka see, mida sina tunned, mõtled või arvad. Sina ilmselgelt tahad ainult teda mugavuse ja raha pärast, mina aga sellepärast, kes ta tegelikult on!

Kindlasti ei hakka ma segama teie laste suhtlemist isaga ja olen täiesti valmis neid aeg-ajalt kantseldama või kui vaja, siis ka täiskohaga kasvatama, ses osas võid mureta olla. Ma olen õel ainult sinu, mitte teie laste vastu. Loodetavasti sa ise pole nii loll, et hakkad takistusi seadma oma suure viha ja pettumuse tõttu. Nii et jah. Mäng läks käima NÜÜD!

Kui enne oli meie vahel peamiselt ainult seks ja vähem romantikat ja tundeid, siis nüüd keeran ma kõik kraanid lahti. Saab olema romantikat, head sööki, naeru ja nalja, veel rohkem ja veel paremat seksi, sõnumeid ja kõnesid. Ja muidugi pilte. Neid vallatumaid. Ma tean, mis talle meeldib ja kuidas talle südamesse ja püksi pugeda. Kaua ma ootan ja loodan?! Miks mina ei või õnnelik olla? Teie ju ka ei ole, kui sina ei tunne tema vastu huvi ja temal on ainult süümekad?! Uus aasta, uus algus — mängime siis uute reeglite järgi!

Head uut aastat mulle, mu silmarõõmule ja kõigile armukestele! Algab meie aasta! Teeme oma unistused teoks!