Siinse horoskoobi aluseks on netist leitud armuhoroskoobid, millele on Eestimaale sobiv sisu antud.

Kaljukits (22.12 — 19.01)

Kaljukitsedele linnamehed ei sobi, olgem ausad. Oled nostalgiline ja vanamoodne daam, kes ei tea, mis asi on Youtube. Tinderist pole mõtet rääkidagi. Parem oleks valida keegi, kes on vähemalt maal sündinud, et oleks jututeemasid loodusest, loomadest, rahvatraditsioonidest. Peenekoelisest huumorist ei saa sa kah aru, sulle meeldivad robustsed anekdoodid. Head kohad mehe leidmiseks on Tõstamaa, Kohila, Kohala ja Orissaare, aga miks mitte ka väiksem Lõuna-Eesti küla. Kohtumispaigaks sobivad simmanid, kandleõhtud kultuurimajas — eriti hästi istuvad sulle musikaalsed mehed, kes tunnevad regilaule. Mäletad, kuidas unelevalt õhkasid, kui telekast esimest korda “Kevadet” ja kandle taga istuvat kelmikate lokkidega Imelikku nägid? Kui tahad kohtingul edukas olla, kanna midagi pitsilist. Nimedest klapivad hästi Kaarel, Toomas, Siim, Veiko ja Mart. Eemale katsu hoida Teetudest ja Tiitudest ning veidratest võõrapärastest nimedest.

Veevalaja (20.01 — 18.02)

Romantilise naisena, kes tahaks mehega ainult (loodetavasti) eesootavast kihlusest, tulevastest lastest ja seebiooperitest jutelda, ei sobi sulle mehed, kes käivad pidevalt tööl — midagi kodus nokitseda ta ju võib, aga tippjuhid ei lähe sulle peale, neil ei ole selliseks roosaks jamaks lihtsalt aega. Kõige lihtsam viis meest leida on poe ees hommikul pärast kella 10, aga sobivad ka pargid, supelrand ja muidugi rahvaraamatukogud, sest sind kütkestavad intellektuaalid. Kui mees sulle peast luuletuse loeb, ongi sinu süda võidetud. Sinu märgile on omane kärsitus — abiellud prauhti esimese joovastuse tuules ja sama äkiliselt saab ka isu täis. Sellepärast pole sul mõtet võrgutamisse eriti investeerida, osta H&Mist midagi odavamat, mille saab hiljem näiteks padjaks ümber teha. Kõige sobivamad nimed on Jüri, Toivo, Tarmo, Peeter, Ilmar ja Endel. Erilist klappi ei ole Valduri, Janeki, Riho, Maanuse ja Meelisega.

Kalad (19.02 — 20.03)

Sind huvitavad fantaasiad rohkem kui tõelisus, sestap on Tinder ja telefoniseks täitsa sinu teema. Võid julgelt valida kõige ilusamad mehed, mis siis, et osa neist on pildi netist varastanud — nagunii pole mõtet kokku saada. Las kõik jääda kujutlusvõime tasandile. Miks mitte telefonis seksida Leonardo DiCaprioga, kuigi teisel pool ekraani on tegelikult Andrus Virtsu lähedalt? Et sinu sodiaagimärgi sümbol on kaks erinevas suunas ujuvat kala, pole vaja lootagi, et suhted pikalt kestavad. Ole rahul, et on see, mis on! Sellest on hiljem ainult jama, kui pettunud mees elab sinuga samas trepikojas. Vahe olgu vähemalt paar tänavat, veel parem, kui mees elaks välismaal. Investeeri hõrku pesusse, et sellega veebisessioone teha. Pildid käi ka julgelt filtritega üle, ta ei saa nagunii kunagi teada, et sul on kortsud. Sobivad nimed on Mihkel, Michael, Carlos, Juan, Juku, Kalle, Alfredo, Tõnis ja Mati. Hästi ei klapi Uku, Uudo ja Juhaniga.

Jäär (21.03 — 19.04)

Sulle meeldib kallimat kingituste ja komplimentidega üle külvata, oled üsna lämmatav tüüp. Parem oleks mehe asemel hiidtigu või koer võtta, ühesõnaga keegi, kes küll sööb ja vajab hoolt, aga ei sõdi vastu, kui tema eest hoolitseda tahetakse. Kui armud, jääd kohe sõltuvusse ega suuda enam lahti lasta. Ole ettevaatlik hasartmänguritega, muidu lähevad asjad mõlemalt poolt hulluks. Parimad on flegmaatilised tüübid, keda leiab näiteks maadlejate hulgast. Tõtt-öelda on sind huvitavat meest üldse raske leida, sest tähtede kohaselt on su unelmate prints passiivne. Kui märkad kedagi, kes sind huvitab, haara julgelt initsiatiiv, olgu su silmarõõm nurgas konutav töökaaslane või müüja kioskis, kus kohvi ostmas käid. Suhte leidmiseks sobivad rahulikud linnad nagu Tartu, Pärnu, Haapsalu, Rakvere, Paide või Kärdla. Mees, kes sulle meeldib, kannab kõige tõenäolisemalt nime Indrek, aga miks mitte ka Priit, Jaagup, Urmas, Risto või Väino. Halvem valik on Reginald.

Sõnn (20.04 — 20.05)

Sinu õnneks ei tüdine sa oma mehest iialgi, kui kord ta juba leidnud oled (vastupidi võib küll juhtuda). Sulle meeldivad enim klassikalised härrad, kes oskavad šikilt riides käia ja valdavad kombeid. Kui mees sinu nina ees uksest sisse trügib, jääb see ilmselt teie viimaseks kohtinguks. Sellepärast katsu mees leida ooperiteatrist või seltskonnatantsu kursustelt, matsid sinna ei kogune. Et just seda õiget ligi tõmmata, peaksid ka ise viisakas välja nägema, nii et liibuvad ja lõhkised teksased ja lateksist minikleidid unusta heaga, vaid investeeri korraliku Chaneli stiilis rätsepakostüümi. Sinu unelmate meest ei tõmba naised, kes näevad välja nagu odavad, unustada võid niisiis ka tagumikuni säärega saapad. Hästi sobib vildist kübar. Kui kuuled kedagi kutsutavat Fjodoriks, Voldemariks, Kaupoks, Gustaviks või Hanneseks, terita kõrvu. Tanel, Hendrik ja Peep ei ole paraku sinu teetassike.

Kaksikud (21.05 — 20.06)

Kuna sulle on iseloomulik pidev segadus ja meelemuutused, pole vaja lootagi, et ühest mehest piisab. Kui endale elukaaslast valid, on vaja vähemalt neli-viis kandidaati — iga tuju jaoks erinev mees. Sellepärast on parem vaadata ringi maakohas, sest seal lihtsalt on vabu mehi rohkem kui vabu naisi. Eriti sobib Muhu saar, kus olevat suur vabade meeste üleküllus. Et sulle meeldib meestega mängida, peaksid ettevaatlik olema. Liiga äkiliste meeste puhul ei ole head loota, sellepärast ei ole mõtet vanglasse kirjutada. Kui unelmate printsiga alles kohtamas käid, katsu juuksevärvi mitte liiga sageli vahetada, ta muutub muidu ebalevaks. Sinu tähtkujuga sobivad ideaalselt Ahto, Joonas, Raivo, Riivo, Aivo, Margus ja Eero. Eriti ei istu Hugo, Mait, Georg ega ka Vladimir, aga kui on parajasti selline tuju, miks mitte ka nemad. Ausalt öeldes kõlbab kõik, mis end liigutada suudab.

Vähk (21.06 — 22.07)

Sina kui usaldamatu inimene ei leia seda õiget internetist. Parim mees on sulle keegi, keda juba väga hästi tunned — lapsepõlve mängukaaslane, parima sõbranna eksabikaasa, ülemus tööl. Loomulikult peab ta siis elama samas linnas, kus sinagi. Suurim eeskuju on su enda isa või vend, mees peab kindlasti teda meenutama, sellepärast vaata vanu perepilte ja võrdle oma tulevast nendega. Kas ta ikka sobituks teie suguvõssa? Kas tema peakuju ja kulmujoon on sobivad? Mehe võrgutamiseks eelista konservatiivsemaid riideid, mis katavad sind üleni kinni — kõrge kraega tume pullover, maani seelik, pikad viigipüksid, kõige selle peale veel paksem polsterdatud jakk. Mees peab sinu vastu huvi tundma ka läbi riiete! Sulle sobivad mehed, kelle nimes on sama palju tähti kui sinu omas, ning hea oleks, kui teie nimedes kattuks vähemalt neli tähte. Näiteks kui su nimi on Kertu, sobib sulle loomulikult ainult Kert, Jaanikale Jaan või Jaanus jne.

Lõvi (23.07 — 22.08)

Roosid, lõhnaküünlad, siidpadjad, massaažiõlid, tantraseks — kõik sensuaalne ja kirglik on sinu teema. Ei oleks ime, kui tutvud mehega erootikapoes, lingamikursustel või mõnel vastaval netisaidil. Asja ajab ära ka ööklubi — kõik sellised kohad, kus saad seksikalt riides käia ja endast kõik välja panna. Kõige paremini tunned end väikeste maakohtade ööklubides, seal ollaksegi sageli palju julgemad ja vabameelsemad kui linnades. Sind tõmbab pahade poiste poole, sisimas loodad, et mees muutub ja teist mõlemast saavad kodukana ja kodukukk. Kui mees juhtub sind hülgama, lähed peast segi ja sinust võib saada maaniline ahistaja. Parem oleks jahile sõita mingisse kaugemasse linna, näiteks Tallinnast Tõrvasse või Raplast Kuressaarde. Siis ei teki hiljem kiusatust meest jälitama hakata. Paslikud nimed on Roomet, Ben, Aivar, Oskar, Rainer, Oliver ja Ain. Parem on sul hoiduda Ustavist, Reinust ja Kallest, nende jaoks oled sa lihtsalt liiga hull.

Neitsi (23.08 — 22.09)

Raske on leida meest, kes sind närvi ei ajaks. Mitte keegi ei kõlba ja sellepärast oled arvatavasti juba pikemat aega vanatüdruk (või juba väga ammu lahutanud). Sulle ei meeldi liiga rumalad, liiga targad, liiga inetud, liiga nägusad, liiga rikkad, liiga vaesed. Ainult kõige keskmisem eesti mees sobib, keegi nagu “Õnne 13” Allan, temal on aga kahjuks juba oma Mare. Vabalt võib ka sinu tulevane osutuda taksojuhiks, nõnda siis sõida võimalikult palju taksoga ja uuri nagu muuseas, kas juht on oma naisest hiljuti lahku läinud või sootuks vanapoiss. Ei või iial teada, kus õnn varitseb — kusagil peab see ju sind ometi tabama! Vanapoistest sobivad ainult teised Neitsid, nemad on vallalised ilmselt samal põhjusel kui sina (liiga valivad). Ülejäänud mehed, kes 40-aastastena alles emaga elavad, on siiski kahtlased. Valivale Neitsile meeldivad harmoonilised kohad, romantikaks sobivad Elva ja Tõrva, ka Põltsamaal pole viga. Mingil juhul ei tohi mehe nimi olla Tauno, kõik ülejäänud sobivad (ära hakka rohkem pipardama, palun, isegi su ema on su pärast juba väga murelik!).

Kaalud (23.09 — 22.10)

Oled üks harmoonilisemaid märke, mis romantikat puudutab. Sulle sobivad tutvumissaated, kahju ainult, et neid Eestis nii vähe tehakse. Pimekohting on ka hea idee. Võiksid õnne proovida näiteks Lihulas, Kuressaares, Antslas, Jõgeval või Vändras. Saada vallamajja kiri ja nõua vallaliste meeste nimekirja, sest kes ei riski, see šampust ei joo (sulle sobiv mark on Sovetskoje). Mida iganes sa ka tähelepanu võitmiseks ära ei tee, ära palun ainult juukseid lillaks värvi. Kanda võid kõike, ainult nahkjope ei ole soovitatav. Sind peab manitsema, et sa meeste antud lubadusi liiga pühalikult ei võtaks. Kui mees lubab “varsti” helistada, arvesta ikka paari päeva, mitte tunni ajaga. Kui su sünnipäeva meeles pidamisega ainult kahe päevaga mööda pannakse, tuleb ka rahul olla, mitte skandaali üles tõmmata ja 25 korda helistada, nagu sul selliste tühiasjade puhul kombeks. Kuidas sulle endale meeldiks, kui keegi sulle kogu aeg pinda käiks, et tal oli üleeile nimepäev, aga ei saanud ainsatki kingitust? Sinule ideaalsed mehenimed on Toivo, Fred, Arno, Joosep, Alar, Hillar ja Kenneth. Eriti ei klapi liitnimedega tegelased ning Neemed ja Meemed.

Skorpion (23.10 — 21.11)

Skorpioni terav keel ja ülikriitiline meel on ju teada, maakeeles oled nähvits ja iriseja. Meestele ei meeldi, kui neid pidevalt alandatakse ja üritatakse ümber kasvatada. Väike nina? Liiga karvased kõrvad? Kes teine küll üldse tuleks selle peale, et mehele midagi sellist ette heita? Neile meeldivad komplimendid, aga sina ei raatsi neid jagada, kardad, et hellitad inimese ära ja too ootab siis omakorda sinust liiga palju. Vastassoo esindaja on ka inimene, mitte tõukoer, keda dresseerida ja šabloonide järgi pügada saab, pea see meeles. Kuna sa ise üldse kriitikat ei talu, katsu oma välimusega mitte silma torgata. Kasulik on varuda neutraalsetes toonides ühevärvilisi riideid ning juuksed peegelsiledaks triikida. Kohtingukohaks on head kõrgete tärnidega restoranid, kus saab vestlusele keskenduda, mitte toidu kallal vinguda. Ega siis peale pealinna ja ehk veel mõne üksiku peenema koha suurt midagi kõne alla tulegi. Sobivad nimed on Allar, Üllar, Janar, Mait, Kristjan, Kristo, Silver ja Ergo. Katsu mitte tegemist teha meestega, kelle nimed on pikemad kui kaheksa tähte.

Ambur (22.11 — 21.12)

Kergemeelse ja lõbujanulise inimesena on elu sinu jaoks üks suur pidu, kogu aeg on ihihii ja hahahahaa. Sa ei lase oma tuju millestki rikkuda, isegi mitte vanatädi matustest ega maksuametist. Sellepärast ei ole eriti ka vahet, kas su mees on blond või šatään, tüse või sihvakam. Mehe jaoks on Amburiga kohtumine suur õnn ja vedamine, sellepärast on kõik mehed, kes sind ei taha, ise rumalad ja sa ei peagi nende peale oma ajumahtu kulutama. Saada nad kõik kuradile ja võta need, kes end ise kandikul pakuvad! Kanna kohtingul julgelt kas või klounikostüümi, sinu lummav isiksus kiirgab kas või läbi puhvaika. Meeldivad kohad kohtinguteks on puiesteed, promenaadid, lõbustuspargid, teemapargid, seikluspargid — pane ainult näpp kaardile ja mine. Hästi sobivad Teedud, Raulid, Paulid, Vidrikud, Ardod, Kardod, Vardod ja Varrod. Ettevaatlik tasub olla Ivari ja Innoga.