TOP 1: Merike

Kaalus: 143 kg

Kaotas: ca pool oma kehakaalust, kaalus saate lõpus 71 kg

Kuidas? Saate “Minu imeline muutumine” abil.

Saate “Minu imeline muutumine” uue hooaja esimese episoodi osaleja Merike teadis hästi, mis tunne on elada iseenda keha vangina. Ülekilod olid teda lämmatamas, ta kaalus 143 kilo, olles ise vaid 162 cm pikk. Aga tema ümber olevast mitmekihilisest kestast astust saate lõpuks tänu hulgale operatsioonidele välja tõeline kaunitar. Saate lõpus kaalus ta kõigest 71 kg.

TOP 2: Josie Desgrand

Kaalus: 127 kg

Kaotas: ca pool oma kehakaalust ehk 60 kg

Tema saladus: nätsukommide närimine

Austraallanna Josie Desgrand kaalus 16aastasena 127 kg, kuid on tänaseks umbes pool sellest kaotanud. Tema saladuseks oli nätsukommide närimine, mis hoidis ära magusaisu ja pideva näksimise. Nüüd eelistab ta väiksemaid portsjone ja sööb regulaarselt kolm korda päevas. Ta eemaldas oma menüüst ka suhkru ja süsivesikud ning tegi kogu teekonna ajal endast pilte, et näha oma arengut. Ta käib ka regulaarselt neli korda nädalas trennis.

TOP 3: Mait

Kaalus: 145 kg

Kaotas: pea 50 kg ja kaalus saate lõpus 96.9 kg

Tema saladus: TV3 saade “Kallis, sa oled kosunud” ja Erik Orgu toitumiskava

TV3 saate “Kallis, sa oled kosunud” 5. hooaja avasaates tegi muljetavaldava muutuse läbi 36aastane Mait. Ta kaalus pool aastat enne saatesse tulekut 145 kg. Enne seda, kui tema uksele koputas Erik Orgu, õnnestus tal omal käel saada kehakaal 121.6 kg peale. Kuid saate jooksul saigi Mait juurde motivatsiooni ja kaalus lõpuks alla saja kilo ehk oli võtnud aasta jooksul alla peaaegu sama palju, kui tema naine, Diana ise kaalub.

TOP 4: Talis

Kaalus: ca 92 kg, tema pikkuse juures normaalkaal 73 kg ehk 19 kg üleliigset kehakaalu

Peale kaalulangetust: vabanes ülekilodest

Tema suurim motivatsioon: hirm tervise pärast ja juhuslikult nähtud toitumiskava reklaam

31aastane Talis oli kõigest viis aastat tagasi üks kahekümnendates rasvunud meesterahvas ning kuigi ta küll proovis korduvalt kaalu langetada, siis paraku tulid kõik kaotatud ülekilod kiiresti tagasi. Tänaseks on ta aga märgatavalt paremas vormis ja seda suuresti tänu hirmule tervise pärast ja juhuslikult nähtud toitumiskava reklaamile.

TOP 5: Jelly

Kaalus: 70 kg 161cm pikkuse juures, seejärel näljutamise tulemusena 49 kg

Võttis alla: jõudis tervisliku kaaluni

Tema saladus: loobus alkoholist

Kui rootslanna Jelly Devote oli 20aastane, käis ta vähemalt kolm korda nädalas sõpradega pidutsemas ning kuigi tal oli lõbus, oli ta õnnetu, et ta keha on vormist väljas. Ta kaalus 70 kg 161 cm pikkuse juures. Siis otsustas ta näljutamise ja igapäevase trenniga kaalust alla võtta ning jõudiski 49 kg-ni, aga oma tervise nimel tuli tal elustiili muuta. Pika protsessi tulemusena muutis ta kogu oma elu ja mõjutab nüüd oma looga tuhandeid teisi.