Selleks, et aidata sul seada alanud aastaks sihte ja eesmärke, on siin 15 uue aasta lubadust, mida iga inimene peaks andma. Nende autoriks on Rumeeniast pärit tütarlaps Luminita, kes jagab inspireerivaid mõtteid oma veebilehel Purpose Fairy. Need lihtsad ja lakoonilised soovitused kannavad endas palju vabadust, kuidas neid just sinu ellu sobitada. Ning nende seadmine ei too kaasa ärevust ja pettumust, kui kõik ei lähe plaanikohaselt. See nimekiri aitab sul teha, mida vaja, õpetades samas jääma rahulikuks, paindlikuks, avatuks ja vastuvõtlikuks. Elu keerdkäigud ei ole sinu teha, aga see, kuidas sa neisse suhtud, on sinu kätes.

1. Ole avatud ja vastuvõtlik kõigele, mida elu su teele toob.

2. Võimalda elul ennast vormida sellele omasel majesteetlikul ja paindlikul moel.

3. Alistu sellele, mida sa ei saa muuta.

4. Lase minna rangetel plaanidel ja ideedel ning lase asjadel voolata oma loomulikku rada.

5. Aktsepteeri elu tingimusteta ning usalda, et kõik, mis toimub, on sinu parima mina teenistuses.

6. Võta omaks kõik, millega silmitsi seisad.

7. Ole pehme, voolav ja järeleandlik nagu vesi, nii ületad kõik, mis on jäik ja karm.

8. Usalda elu tarkust enam kui iseenda tarkust.

9. Väärtusta iga hetke, ära lase neil märkamatult mööda minna.

10. Ole rõõmus, alati leidub lahendus.

11. Too juurde armastust sinna, kus näed seda nappivat — nii leiad alati kõikjalt armastust.

12. Ole tänulik — omanda teadlik harjumus olla tänulik iga kogemuse ja suhtluse üle, mida elu sinu teele saadab, olgu see hea või halb, sest kõik need aitavad sul inimesena kasvada ja areneda.

13. Räägi südamest ja armastusega. Kõnele sellisel moel, et inimesed armastavad sind kuulata. Ja kui inimesed räägivad, siis kuula südamega. Kuula sellisel moel, et kõik armastavad sinuga rääkida.

14. Tee tööd armastusega — mida iganes sa oma elus teed, pane sellesse kogu oma süda. Tööta armastuse, kire ja pühendumusega.

15. Püüdle selle poole, et oleksid see kõikvõimas inimene, kelleks sind loodud on. Ära piirdu vaid selle rolliga, mis maailma arvates peaks sulle kuuluma.

Allikas: Telegram