Inimene, kes ka päriselt teeb seda, mida ta lubab. Pea oma sõnadest kinni. Ilmu kohale, tee töö ära ja vii lubadused lõpuni. Alt hüppamine peab jääma vanasse aastasse.

Inimene, kes kutsub teisi külla. Ole peo perenaine, organiseeri sõpradega õhtusöök, saa inimestega ilma pikema mõtlemiseta kokku. Luba inimesed enda juurde koju, võttes nad avasüli vastu isegi siis, kui sinu kraanikausis on pesemata nõud.

Inimene, kes lihtsalt ostabki järgmises suurusnumbris teksad ja lepib sellega, mitte ei tekita endale eksistentsiaalset kriisi. Miks? Sest sul on riiete suurusnumbrist suuremaidki probleeme ning sa näed neis teksades ülimalt seksikas välja. Ükskõik, mida silt ka ei ütleks.

Inimene, kes teeb kellelegi teisele lõuna välja. Muuda kellegi päev ilusaks. Tee midagi uskumatult lahket ja tee seda tihti. Jäta meelde, et me oleme kõik samasugusel teekonnal.

Inimene, kes helistab oma lähedastele nende sünnipäeval. Kellegi häält kuulda on alati parem, kui lihtsalt sõnum saada. Või veel hullem, Facebooki tervitus.

Inimene, kes reaalselt elab oma elu, mitte ei püüa teha järjekordset täiuslikku videot sotsiaalmeediasse. Ela hetkes. Ära ainult keskendu selle dokumenteerimisele. Ela, maitse, tunneta. Sa soovid seda mäletada.

Inimene, kes tekitab teistes hea enesetunde. Kui sa näed midagi head, ütle see välja. Jaga teistele kiidusõnu – seda nii otse neile kui ka siis, kui neid parasjagu ruumis pole. Tõsta teisi oma sõnadega üles, mitte ära tee neid maha.

Inimene, kes tantsib. Pulmapidudel, autos, kontoris. Ära võta elu enam nii tõsiselt. Löö tantsu nii tihti kui võimalik.

Inimene, kes hoiab teistele ust lahti. Isegi, kui järjekorras on mitu inimest ja sa tunned justkui sinu käsi kukuks kohe otsast ära. Väikesed asjad loevad. Ole kõige viisakam inimene, keda sa tead.

Inimene, kes seisab nii enda kui ka teiste inimeste arvamuse eest, kui keegi teine neid põhjendamatult maha teeb. Aastal 2019 pead lõpuks aus ja avatud olema,

Inimene, kes võtab oma olemuse omaks. Sinu uue aasta ainus eesmärk on olla iseenda parim ja ehedaim versioon.

Inimene, kes viib sõpradele kohvi. Saa selleks inimeseks, kes jätab oma sõprade lemmiktellimused meelde ja teeb neile aeg-ajalt armsa üllatuse.

Inimene, kes usaldab. Usalda universumit. Usalda iseennast. Usalda teisi. Ole kindlal veendumusel, et sa oled just praegu täpselt seal, kus olema pead.

Inimene, kes võtab eksimusi omaks. Kui sa teed midagi valesti, siis vabanda. Ole aus. Võta vastutus ja seejärel lase sel minna.

Inimene, kes teab täpselt, kui palju raha tal parasjagu pangakontol on. Eitamine ei tee mitte midagi paremaks ja õndsas teadmatuses elamine ei ole hea strateegia. Ära jookse oma probleemide eest. Seisa nendega silmitsi.

Inimene, kellel on plaan. Just, plaan selleks aastaks, selleks nädalaks või isegi selleks hommikuks. Ära ole see inimene, kes lihtsalt vooluga kaasa läheb.

Inimene, kes tähistab. Erilised hetked väärivad tähelepanu. Tähista lähedastega nende kordaminekuid. Võta šampanja kaasa. Ole see inimene, kes on tuntud kui keegi, kes oskab olukordi eriliseks muuta.

Inimene, kes palub abi. Luba endal olla haavatav. Sa ei pea mitte mingisugust müüri enda ümber ehitama. Sa võid olla sina ise. Abi palumine ei ole nõrkus, see on tugevus.

Inimene, kes oskab lõõgastuda. Ütle nüüd kõva häälega: minu väärtust ei määra minu produktiivsus. Luba endal aeg maha võtta. Sa väärid seda.

Allikas: Thought Catalog