Ette on näha hulgaliselt huvitavaid ning perspektiivikaid sündmusi. Töö sujub. Ent vaid siis, kui Draakon areneb ja õpib. Seda enam, et tema järele joonduvad teised.

Armastus. Tohutu austajate armee on Draakoni täiesti ära tüüdanud. Ta tahaks isiklikku ellu konkreetsust ja stabiilsust. Selleks polegi palju vaja — tuleb lihtsalt muuta oma prioriteete ja olla läbinägelik. Kui tormata ideaali järele ning ignoreerida väärikaid partnereid, võib terve aasta üksinduses veeta. Emotsioonid võib sisse lülitada vaid siis, kui need on asjakohased.
Ootamatult võivad lõkkele lüüa tunded kolleegi vastu.

Uuel aastal peab Draakon tähelepanelikult jälgima oma väljavalitut ning üritama teda paremini tundma õppida.

Pereinimestel tuleb võidelda olmega, midagi tuleb remontida, ehitada ning millessegi tuleb raha paigutada. Armastus jääb siin paraku tahaplaanile. Siiski peab leidma aega abikaasaga suhtlemiseks. Vastasel juhul jäävad romantika ja õrnused vaid mälestuseks.

Suurepärane armastuse aeg ootab äsja lahutatud Draakoneid. Suvel või sügisel leiab aset vapustav kohtumine. Ja mis kõige imekspandavam — see inimene on lausa hingesugulane.

Raha. Rahalises mõttes ootab Draakonit uuel aastal karm aeg. Ent kõik on võimalik üle elada ning saavutada isegi rohkemat, kui üritada positiivselt ja produktiivselt mõtelda. Draakon on keskendunud ühele tööle. Oleks aga aeg juba oma ettevõte avada. Kui ei jätku raha, võib laenu võtta. Samas peab olema väga ettevaatlik tehingute sõlmimisel. Ärilised ettepanekud ei huvita üksnes Draakonit, vaid ka halastamatuid konkurente. Algab äge võitlus.

Edu ootab neid ärimehi, kes juba pikemat aega töötavad enda heaks. Draakon on loonud sellise kindla vundamendi, et protsente aina lisandub.

Suvel tuleb osa vahendeid kulutada puhkuse peale. Mingi kasu peab ju neist ometi olema.

Töö. Karjääritõus on üpris tühine, ent ometi on. Ainult et millisel alal seda on võimalik saavutada, kas äri või loomingu alal, see jääb esialgu vaid oletuste valda. Tähtis on end täiendada, kvalifikatsiooni tõsta ning uusi partnereid leida. Ametikohale, mida Draakon endale soovib, on palju kandidaate. Tagasi ei tohi aga astuda, isegi kui protsess ise osutub pikaks ja väsitavaks. Draakoni innukusest ja nutikusest sõltub tema tulevik. Prognoosid karjääritõusuks ei pruugi tõeks osutuda nende Draakonite jaoks, kelle edu saavutamise „relvaks“ saavad üksnes ahnus ja omakasu.

Tervis. Loobumine kahjulikest harjumustest on just see, millest tuleb uuel aastal kinni pidada. Kui tervisesse liiga kergemeelselt suhtuda, võib saada endale terve rea haigusi. Eriline tähelepanu peaks olema immuunsüsteemil. Tervislik toitumine, bassein, jooksmine, hingelähedane hobi ning puhkus looduses peaksid olema kindlasti tervislike eluviiside nimekirjas. Mõneks ajaks võiks loobuda oma autost ning rohkem jala kõndida. Kevadel on võimalikud allergilised reaktsioonid, talvel — külmetused. Peamine on olla optimist ja uskuda, et kõik saab korda.

Draakoni horoskoop 2020.aasta kuude lõikes:

  • Jaanuar sunnib oma isiklikest vigadest õppima. Draakoneid ootab terve hulk meeldivaid sündmusi, ent sama palju on ka katsumusi.
  • Veebruar võimaldab lõdvestuda. Olud pöörduvad kõik Draakonile meeldivas suunas.
  • Märts tuletab meelde, et elu muutub kergemaks, kui kõikidesse ebameeldivustesse suhtuda teatava iroonia ja huumoriga.
  • Aprill paneb Draakoni raskesse olukorda, kui tuleb hakata vastu võtma tähtsaid otsuseid. Enne tuleks mitu korda läbi mõelda, milline valik on parim.
  • Mai sunnib tagasi vaatama ning meelde tuletama minevikus tehtud vigu, analüüsima neid, et lõpuks rahu leida.
  • Juuni kingib Draakonile mõistmise, et ta liigub õiges suunas. Samas kahtleb enamus Draakonitest ikkagi pidevalt nii iseendas kui ka oma isiklikus suutlikkuses.
  • Juuli on aeg, kui tuleb ellu viia ka kõige julgemad ideed.
  • August sunnib palju töötama ning oma eesmärkide saavutamiseks maksimaalselt pingutama. Varuma peab kannatust.
  • September on neutraalne periood, tuleb ette nii tõuse kui ka langusi.
  • Oktoober tuletab meelde, et tegutsema peab ettevaatlikult, sõpru tuleb õigesti valida ning vaeva peab nägema, et vanad kontaktid säiliksid.
  • November muudab Draakonid Fortuuna lemmikuteks. Seda aega peab nautima, samas ei tasu ka eriti laiselda.
  • Detsember tuleb lähedaste keskel mööda saata. Vältima peab konflikte sugulaste, partnerite ja kolleegidega.

Draakon 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 1012, 2024