Kõik kingitused — nii ostetud kui ka isemeisterdatud — tuleb koos kuuseehtega tuua selle sama kaupluse infoletti. Väiksemates kauplustes, kus infolett puudub, saab kingid anda kassiirile. Juhul kui mõnes kohas jääb mõni kuuseehe Inglipuult võtmata, hoolitseb Maxima selle eest, et ükski laps kingituseta ei jääks.

Kõik kingid pakime Maxima poolt ära ja toimetame seejärel kohalikule sotsiaaltöötajale. Seejärel korraldavad kinkide kohaletoimetamise kõikide lasteni juba Inglipuu head partnerid omavalitsustest. Korraldusmeeskond koos partneritega annab endast kõik selleks, et kingid oleksid kõik ostetud ja lastele toimetatud aastalõpu pühadeperioodi jooksul.

Nii mitmeski linnas, kus see võimalus on avanenud, korraldatakse koostöös linna või linnaosa sotsiaalosakonnaga kingituste üleandmiseks jõulupidu. Pühadelauaga kaetud peod peetakse Mustamäel, Haaberstis, Põhja-Tallinnas, Lasnamäel, Pärnus, Kuressaares ja Tartus. Lastele tuleb külla Jõuluvana ja toimub ka muud meeleolukat — varasemalt on lapsi erinevatel pidudel rõõmustanud näiteks mustkunstnik, kloun, näomaalijad ja õhupalliloomade meisterdajad.

Kokku tehakse Inglipuu kinke tänavu enam kui 1200 Eestimaa lapsele. Inglipuu heategevuskampaania raames kogutakse kingitusi puudustkannatavate perede lastele tänavu juba kuuendat korda.

Selleks, et nende laste elu vähegi päikest tuua sel ajal kui me kõik istume jõululaua ümber, osta kingitus. Rohkem infot leiad infot Inglipuu projektist siit!