Huawei Watch GT 2. Tark mees on lõpuks taskust käele kolinud

Aktiivsele mehele on kauni klassikalise välimusega Huawei Watch GT 2 nutikell üks parimaid kinke. Ülimalt vastupidava, kuni kaks nädalat kestva akuga nutikella saab kasutada oma igapäevase aktiivsuse jälgimiseks, meeldetuletuste lugemiseks, kõnedele vastamiseks ja spordiga tegelemiseks. Peale selle on nutikellal veel põnevad funktsioonid TruSleep™ 2.0 ja TruRelax™, mis aitavad igapäevast und ja stressitaset teadlikult jälgida.

Huawei FreeBuds 3. Puhas muusika ja ei mingit müra

Suurepärase heliga Huawei FreeBuds 3 juhtmevabad kõrvaklapid on nutikas ja praktiline kingitus moodsale mehele. Aktiivse mürasummutusega kõrvaklappe on mugav kasutada nii kontoris, ühistranspordis kui ka treeningu ajal. Võimas Kirin A1 protsessor tagab pika kasutusaja ja suurepärase ühenduvuse heliallikaga. Stuudiokvaliteediga muusika, kõmisev bass ja selged telefonikõned – seda kõike saab nautida uute FreeBuds 3 kõrvaklappidega.

Harman/Kardoni soundbar. Aitab, kui korralik heli jäi poes telerile kaasa pakkimata

Üha õhematesse teleritesse on järjest keerulisem head heli sisse panna, sest kvaliteetsete kõlarite jaoks pole seal lihtsalt ruumi. Just see ongi põhjus, miks tunned oma uue superpildiga aparaadi ees, et heli ei tule lihtsalt järele. Aga kodusel filmiõhtul võiks ju pauk taga olla nagu kinos. Siin saab abi soodsast ja kompaktsest legendaarse Harman/Kardoni helikvaliteedi ja disainiga soundbar’ist, mis mahub igas suuruses teleri juurde ja on kergesti paigaldatav ka seinale. Tänu Bluetooth-ühendusele annad kodustele YouTube’i diskodele täiesti uue mõõtme, sest muusikat saad soundbar’i suunata vaid ühe nupuvajutusega ja täpse heliga juhtmevaba bassikõlar äratab emotsioone ellu nii, et pole karta kaablitesse koperdamist.

Osta kingitus siit.

Nintendo Switch Lite. Mängukonsool, mida võib vahel lastelegi laenata

Switch Lite on täiuslik mängukonsool neile, kes soovivad, et lemmikmängud kõikjal kaasas oleksid. See suurepärane reisikaaslane pakub tundide kaupa tipptasemel meelelahutust pikkadel lennu- või bussireisidel ja aitab veeta aega ootejärjekordades. Nintendo tunnustatud kvaliteediga mängud ja armastatud tegelased, nagu Mario, Link ja Pokemonid, on selle kingiga alati mugavalt kaasas. 100% kindel – kingikoti juures läheb ragistamiseks, sest Nintendo uut pihukonsooli tahaks iga mees, kes kordki elus mänginud. Kes ei ole, tõstku käsi!

Osta kingitus siit.

Habemehoolduse komplekt. Kulub ära nii hipsterile, vanaisele kui ka jõuluvanale Habemikust kingisaajat tasub kostitada karva pehmendava hooldusõli ja sobivate aksessuaaridega. Seedri, salvei ja nelgi eeterlike õlidega rikastatud habemeõli pehmendab nii näonahka kui ka habet ja annab neile meeldiva aroomi. Et enese eest hoolitsemine lihtsamini läheks, kuuluvad komplekti väikesed käärid ja kamm, et saaks oma uhkust trimmida ning koolutada kas või reisi peal. Hoolduskomplekti eriväljaandest leiab ka ainulaadse Bangladeshis valmistatud ausa kaubanduse nõuetele vastava 100% taaskasutatud sarist tehtud taskuräti.

Osta komplekt 29 euroga siit.

Jaga
Kommentaarid