1. Ära unusta, et kõik need peod ja koosviibimised eeldavad ilusat pidulikku meiki. Võtmesõnadeks on särav lauvärv, kaunilt kumav särapuuder põsesarnadel, volüümikad ripsmed ja punased huuled. Kiire ja lihtsa meigi jaoks võid kasutada üht kreemjat lauvärvi, mida saad sõrmega kanda üle kogu lau ja siis kergelt laiali hajutada. Särapuudrit kanna lisaks põsesarnadele kindlasti ka õige pisut kulmuluule, ninajuurele, huule kohale ja lõua otsale. Kõige volüümikamad ripsmed saad loomulikult kunstripsmetega, aga kui eelistad kasutada lihtsalt tušši, eelista volüümiandvaid pikendavatele. Kõige kauapüsivama punase huule saavutad kasutades kas huulepliiatsit ja huulepulka, matti huulepulka või vedelat kauapüsivat huulevärvi.

2. Juustega tegelemine võib võtta terve igaviku, nii et proovi seda lihtsat, kuid vägagi elegantset soengut: keeruta juuksed alates meelekohast kõrva taha ja kinnita väikese lõksuga kõrva taha. Korda seda teisel pool ja kõik taha jäänud juuksed säti kergesse sasikrunni. Lihtne, kuid elegantne, me ju ütlesime!

3. Hoia alkoholiga tagasi. Klaas veini siin, pokaal mulli seal - kuulub justkui peomeeleolu juurde, kas pole? Su naha meelest mitte. Seega, pea pigem piiri ja kui sa just tõepoolest tahad klaasikest nautida, ära unusta kõrvale ka ohtralt vett juua, sest alkohol imab muidu su nahalt kogu niiskuse ja koos sellega kauni sära välja.

4. Silmad on hilistest tundidest tantsupõrandal ja öistest kingituste pakkimisest väsinud? Siin tuleb abiks mitu head trikki! Võid proovida endale ise õrna silmamassaaži teha, kasutada jahutavaid ja turgutavaid geele-kreeme ja meie lemmiknipp on loomulikult valgustpeegeldava peitepliiatsi kasutamine, mis on selliseks olukorraks lausa loodud. Silmameiki tehes võid poetada veidi särapuudrit päris silma nurka. Lisaks, ole põsepuna pealekandmisega ettevaatlik, sest kui kannad seda liiga kõrgele, võib see sind näiliselt väsinumaks muuta.

5. Kõik need maitsvad õhtusöögid, piparkoogihunnikud, jõuluveinid ja -kommid lõppevad kõhuga, mis ei näe liibuvad peokleidis ehk just kõige atraktiivsem välja. Seega, soeta endale juba eos mugav vormiv pesu või aluskleit. Lisaks hoia tagasi juustu, alkoholi ja teiste kõhtu paisutavate toiduainetega.