Nüüd on sul 20 minutit. 20 minutit, et tunda end halvasti ja olla kurb ning mõelda, et see on maailma lõpp. Ava külmkapp ja haara sealt pakk jäätist. Kuula Ingrid Michaelsoni depressiivseid laule. See on su 20 minutit, et leinata. Pane taimer tööle ja naudi neid minuteid.

PIM-POM — aeg on läbi!

Nüüd tõuse püsti ja proovi uuesti! Su kaotused defineerivad sind, aga mitte sel viisil nagu sa arvad. Nagu Randy Pausch on öelnud: “Telliskividest seinad on põhjusega olemas. Telliskiviseinad ei ole mõeldud selleks, et meid eemale hoida. Need annavad meile hoopis võimaluse näidata, kui väga me midagi tahame. Sest tellistest seinad on mõeldud peatama inimesi, kes ei taha asju piisavalt.”

Su kaotused sunnivad sind otsustama, milline inimene sa olla tahad, kui pead ebaõnnega silmisti seisma. Kellelegi ei meeldi, kui neile ära öeldakse, aga mõelda, et elus lähebki kõik libedalt, on naiivne. Sa võid läbikukkumise üle kurb olla, aga tee seda produktiivselt.

Need on mõned viisid, kuidas oma 20 minutit kasutada:

1. Helista sõbrale ja räägi end tühjaks

2. Analüüsi kaotust ja mõtle välja, mida sellest õppida saad

3. Pane oma tunded kirja

Mida teha pärast 20 minutit?

Nüüd on aeg edasi liikuda. See on kõigi jaoks erinev, aga sa lihtsalt pead need halvad uudised unustama. Alusta puhtalt lehelt ja alusta uuesti.

Allikas: The Everygirl