1) Ära kiru teisi ega räägi neid taga. Kõik, mida sa teiste kohta räägid, võib sulle mingi hetk kätte maksta. Kui inimene kuuleb, et sa oled tema kohta halba rääkinud, otsustab ta sulle tagasi teha. Ja see tagasitegemise hetk võib olla just siis, kui sul on tema abi kõige rohkem vaja.

2) Ära ole egoistlik üksikmängija. Arvesta teistega ja meeskonnaga, siis on sul palju paremad võimalused oma tegevustes edu saavutada.

3) Ära jäta tegemata kõige olulisemaid tegevusi. Oluliste asjade tegemine on see, mis viib kõige rohkem edasi. Isegi kui sa jätad samal ajal tegemata vähem olulisi tegevusi, siis liiguvad asjad edasi.

4) Ära tee asju viimasel hetkel, siis hakkab lõpus ikka kiire ja asjad võivad ebaõnnestuda kiirustamise tagajärjel.

5) Ära tegutse ilma tegevuskavata. Tegevuskava on teekond sinu eesmärkide täitmisele. Ilma kavata tegutsemine on sama kui alustada jalgrattaga teekonda ühest linnast teise, ilma kaardita.

6) Ära lasku üleliia stressi. Lõppude lõpuks on sinu tervis elus kõige olulisem. Mingil tasemel stress on loomulik ja edasiviiv jõud, see on väike abimees, kes toidab sinu kohusetunnet. Aga liiga palju muretseda ja mõelda, nii et uni õhtul ei tule ja muutud aina närvilisemaks, ei ole mõtet. Lõppude lõpuks on kõik mööduv.

7) Ära lükka tegemisi edasi, kui sul on võimalus nad kohe ära teha. Aeg ajalt avastame end tegevuste ees, mille saaks kohe ära teha, aga lükkame edasi, kuna aega on. Samal ajal ei tee me mitte midagi muud. Parem on siis tegutseda kohe, sest parim tunne on ikkagi siis, kui töö on tehtud.

8) Ära loobu, kui kohtad tagasilööke või takistusi, jonnakus viib sihile. Enamus tippsportlasi ja ärimehi ajavad jonnakalt oma soovitud tulemusi taga. Siin tuleb muidugi jälgida, et jonnakusega üle ei pinguta. Mõnes kohas on vahel tark ikkagi loobuda, kui paistab, et valitud tee võib olla vale.