Meil kõigil on juhtunud töö juures midagi, mis tundub meile imelik või ebanormaalne. Kuid nende inimeste lood on päris šokeerivad, ilmselt ei oskaks keegi meist uneski näha, et midagi sellist võiks päriselt töö juures juhtuda.

1. “Minu esimesel tööpäeval tuli ülemus minu juurde selgitama, mida ma tegema pean. Ta sättis end mu laua peale istuma ja keset vestlust ta peeretas kõvasti. Ma ei julgenud midagi öelda, aga see hais oli päris ränk. Ta jätkas vestlust, nagu poleks midagi olnudki.”

2. “Minu ülemus oli minust 20 aastat vanem meesterahvas. Jõulude ajal kinkis ta mulle läbipaistva aluspesu. Mul oli peale puhkust väga imelik tööle tagasi tulla ja ma ei suutnud talle otsa vaadata.”

3. “Ma olin mitu kuud suhtes meie kontori sekretäriga. Meie lahkuminek oli päris inetu. Järgmisel päeval tööle minnes vaatasid kõik mind muigega. Koridori lõpus nägin, et sekretär oli meie teadetetahvlile sättinud minu alastifotosid…

4. “Ühel reedeõhtul olin ma tavapärasest kauem tööl ega märganud, et ülemus oli minu kontoriruumi tulnud. Enne kui ma reageeridagi jõudsin, küsis ta, kas ma tahaksin midagi põnevat näha. Ta tõmbas oma särgi üles ja näitas uhkusega mulle oma niburõngast.”

5. “Kõige kiiremal tööperioodil viis ülemus meie kohvimasina köögist oma ruumi. Ta ütles, et kellelgi ei ole õigust teed või kohvi juua niikaua, kuni kõik vajalik on tehtud.”

Allikas: DailyMail