Oprah inspireerib naisi üle maailma ning on elav tõestus selle kohta, et kui viitsid tööd teha ja vaeva näha, on kõik võimalik.

Selline on tema argipäev:

6:20 — hommikurutiin

Oprah ärkab hommikul kella 6 ja 6:20 vahel, ilma äratuskellata. Ta usaldab oma sisemist kella ja valmistub seejärel jalutuskäiguks oma viie koeraga. Esmalt aga valmistab ta endale tassikese lemmikut espressot ja siis läheb koertega õue. Seejärel suundub ta tuppa tagasi, et viia läbi mõned spirituaalsed harjutused, mis aitavad tal päeva positiivselt alustada. Kui ilm on soojem, istub ta õues ja mediteerib.

9:00 — äriasjad

Ükski tööpäev ei ole Oprah jaoks samasugune. Ta vaatab tavaliselt hommikusöögi ajal oma päevakava üle, teeb ära vajalikud telefoni- ja videokõned ning ajab korda vajalikud arvete tasumised ja muud rahaasjad. Ta proovib selle kõigega hiljemalt poole üheks valmis olla, vahel peab seejuures maha ka ajakirja, podcasti või telekanaliga seotud kohtumised.

13:00 — lõuna

Oprah sööb seda, mis ta hoovis parasjagu kasvab ja elab oma partneri Stedmaniga reegli järgi, et kui nad ei leia mõnda toiduainet aiast, ei saa nad seda ka süüa. Aga vahel nad muidugi murravad seda reeglit…

“Ma armastan lõunasööki. See on mu lemmik toidukord. Kui Stedman pole siin, kutsun teisi inimesi endale külla — kõiki neid, kellega on huvitav rääkida või kohtuda. Kord käis mu juures lõunal Jennifer Lawrence, kord Chrissy Metz ja kord Saudi Araabia printsess Ameera. Ma teen ise süüa, aga mitte siis, kui seda on vaja teha rohkem kui neljale inimesele,” tunnistab Oprah.

14:00 — töö, töö, töö

Kui on vaja veel tööd teha, siis Oprah seda peale lõunat ka teeb. “Kuna ma olen vaeses peres üles kasvanud, ei soovi ma kunagi lasta kellelgi teisel oma rahaasjadega tegeleda. Minu jaoks on oluline teada, kui suur mu elektriarve on, teada, kui palju raha sisse tuleb ja kui palju välja läheb,” kinnitab ta. “Ma ei soovi kunagi olla üks neist inimestest, kes delegeerib need ülesanded kellelegi teisele ja siis ühel päeval üllatub, kui palju raha tal on või ei ole.”

Peale töötamist, puhkab ta ülejäänud päeva. Ta teeb uuesti trenni ja veedab aega lugedes, teed juues ja pärastlõunat nautides.

18:00 — õhtusöögi aeg

Kui Oprah on kodus, sööb ta õhtusööki hiljemalt kell 18:30. Ta valmistab endale ja Stedmanile maitsva toidu, mis sisaldab valku, kahte erinevat köögivilja ja süsivesikuid.

Peale õhtusööki lähevad nad koos koertega jalutama ning seejärel veedab Oprah õhtu lugedes raamatut või mõnda head filmi vaadates.

22:00 — tänulikkuse hetk

Hilistel õhtutundidel loeb Oprah raamatuid ja lõõgastub kamina ääres. Seejärel läheb ta vanni.

Lisaks meeldib talle lõpetada päev, kirjutades päevikusse, mille eest ta parasjagu tänulik on. “Viimase asjana enne magamaminekut kirjutan ma üles viis asja, mis mulle täna naudingut pakkusid või mille eest ma tänulik olin,” kinnitab Oprah.

Allikas: Career Girl Daily