1. Agressiivne enesekindlus

Kui tahad saada päriselt edukaks, pead olema agressiivselt enesekindel ja teadma, milliste väärtuste eest sa seisad. Ära lase inimestel endast üle kõndida, vaid seisa enda eest ja tee seda ratsionaalsel viisil. See on üks edukate inimeste kõige olulisemaid omadusi.

2. Agressiivsus

Kuigi agressiivsust nähakse tavaliselt negatiivse iseloomuomadusena, on see üks olulisemaid omadusi naiste puhul, kes tahavad olla edukad. See ei tähenda, et pead olema õel, vägivaldne või ebaviisakas, vaid pead olema agressiivne konstruktiivsel viisil.

3. Empaatia

Kui sa pole empaatiavõimeline, ei tähenda su edu mitte midagi. Edukad naised on agressiivsed ja enesekindlad, aga samas suudavad nad teiste inimeste tundeid mõista ja selle põhjal käituda. Kõigil on oma tugevused ja nõrkused, aga neid tuleb mõista.

4. Energia

Selleks, et oma tiimi iga päev inspireerida ja motiveerida, peab sul olema väga palju energiat. Vahet ei ole, kui väsinud sa oled, sa pead end kokku võtma ja leidma endast energiat, millega teisi nakatada.

5. Stressitaluvus

Kõigi nende nimetatud iseloomuomaduste kõrval on sul vaja ka kõrget stressitaluvust ja pead tundma end stressirikastes olukordades mugavalt.

Allikas: Career Girl Daily