On neli põhjust, mis kindlasti vastavad sinu kui introverdi puhul tõele ja need on kõik väga positiivsed, mistõttu võid nende peale mõeldes oma enesekindlust tõsta ja endasse rohkem uskuma hakata.

Kui sa töötad mõne suurema projekti kallal, ei lase sa ennast millestki segada

Milline näeb enamasti õhkkond välja kontorites? On hulk inimesi, kes küll istuvad oma laua taga ja teevad tööd, aga on ka neid, kes seisavad pikalt ja räägivad teineteisega igasugustest asjadest, millest paljud ei puudutagi töö tegemist. Introvert aga istub kohusetundlikult oma koha peal ja teeb tööd ning isegi kui ta vahepeal kellegagi veidikene suhtleb, hakkab tal kiiresti halb tunne, sest ta teab, et ta peaks kohe hakkama tööd edasi tegema.

Kõik sinu tehtud otsused on väga kaalutletud

Sa ei ütle ühelegi pakkumisele või töökohustusele "ei" ega "jah", enne kui sa pole seda kõike enda jaoks väga selgeks mõelnud. Osad inimesed võtavad seda kui aeglase tegutsemisena, aga sinu lõpptulemused on alati paremad, sest sul on kõik läbimõeldud ja sa oskad ka oma otsuseid põhjendada.

Sul on osade kolleegidega väga tugevad sidemed

Sa ei saa töökohast endale palju sõpru ja on võimalus, et isegi peale mitut aastat töötamist ei tea osad inimesed, kes sa isegi oled, aga see-eest on sul paar kolleegi, kellega sa oled nagu hingesugulane. Kui sa ükskord sellelt töökohalt lahkud, siis sa tead, et nende inimestega jääd sa ka edaspidi suhtlema.

Sa oled suurepärane kuulaja ja märkad väikeseid detaile

Kellelgi on kuskil mõni probleem? Sa oled kõigest teadlik, isegi kui see inimene ei ole sinuga rääkinud ja sa teed omalt poolt kõik, et teda aidata. Kolleegidega rääkides jääb sul nende jutt meelde, sa märkad väikeseid detaile ja tood neid hiljem uutes vestlustes välja, et näidata, et sa oled märganud. Sind usaldatakse ja teatakse kui inimest, kellel on väga hea mälu ja kellele võib alati kõike rääkida. Oma probleemidega sa teisi aga ei tüüta.

Allikas: The Everygirl