Neid asju pead sa kindlasti teadma, kui oledki otsustanud vastu võtta selle raske otsuse, et töölt ära tulla:

Mitte keegi ei ütle sulle, kui raske see tegelikult on

Sa võid ju teha selle otsuse ja sellega alguses rahul olla, kuid kui sa pole juba eelmise töö ajal viinud ennast kurssi sellega, mis võiks sinu järgmine töökoht olla, siis võid sa päris jänni jääda. Uue töö saamine ei ole tegelikult väga lihtne ja eelmise töökoha masendus võib asenduda uuega. Samuti ole kindel selles, et su elukaaslane on ikka toetav kõikides sinu otsustes.

Pane endale kõrvale mitme kuu elamisraha

Kui sa tunned, et oled töötamisest täiesti läbi ja vajad pikemat puhkust, siis enne töölt ära tulemist veendu, et sul on mitme kuu elamisraha. Et sa saaksid lihtsalt olla ja puhata ning välja mõelda, mida sa lõpuks tegelikult tahad. Kui sa tuled töölt ära niimoodi, et sul pole vajalikke sääste, võib su elu hakata väga kiiresti allamäge liikuma.

Tee oma elus täielik kannapööre

Kui sa oled otsustanud kindlalt töölt lahkumise kasuks, siis muuda oma elus juba rohkematki. Kui sa oled suutnud vabaneda ühest ebameeldivusest, mis sind on pikka aega tagasi hoidnud, siis vabane nüüd kõigest. Kui sa oled julge ja teed ühe kindlameelse otsuse, siis veendu, et see kehtiks mitmetes eluvaldkondades.

Allikas: Love, Fashion & Friends