“Palju on olnud juttu sellest, et tööandjad ei vaata hästi selle peale, kui sa haige lapse pärast pead tihti töölt puuduma ja väikse lapse kõrvalt töökohta leida on raske. Kuid mida teha siis, kui sul vaja viia eakas vanem arsti juurde linna, kuid ise elad linnast veidi kaugemal ja töölt ei saa nii kaua eemal olla, et eakas vanem peale arsti juures käimist koju viia, sest töökoht asub ka linnas?

Minu isal on krooniline haigus ägenenud ja ta peab arsti juures käima päris tihti. Bussid käivad meile harva ja kuna ta liigub halvasti (kahe kepi toel), siis ainuke variant on ta autoga kohale toimetada. Ja mis edasi? Ma nii palju saan, et ta ära oodata. Oleme katsunud arstiaja saada kas kell 8:00 või 8:30 ja minu tööaeg algab kell 9:00. Ülemus mul ei soosi tööajast liiga sagedasti ära käimist.

Kuhu ma isa panen seniks, kui mul on vaja tööl olla? Ta tahab päeval magada või niisama pikutada ja seda raha, et ta taksoga 25 km kaugusele koju saata, meil lihtsalt ei ole. Isa ravimid maksavad ka päris palju ja kuu lõpus vaatame, kuidas ots otsaga kokku tulla. Ma ei tea, mida teha."